środa, 28 sierpnia 2013

Megamillions loterija ir amerikāņu. Ar Mega Millions var spēlēt arī Eiropā, izmantojot internetu. Tas ir ļoti viegli. Uzklausot piedāvājumu Mega Millions, jūs vēlaties iegādāties daudz pie šīs tautas loterijas. Mēs varam palīdzēt jums ar to! Vienkārši noklikšķiniet uz jebkura banera uz vietas un uzzināt.

Mega Millions vēsture:
Mega Millions tika dibināts 06.09.1996. Iepriekš tas bija populārs kā "Multi-Game". Mega Millions ir no Gruzijas, Illinois, Maryland, Massachuset, Mičigana un Virginia. New Jersey pievienojās Mega Millions 1997.gada maijā. Ohaio un Ņujorkā pievienojās loterijā 2002. Tad arī pievienojās Mega Millions Kalifornijā un Teksasā. Montana, Nebraska, Arizona, Maine un Oregon pievienojās Mega Millions 2010. 2002 nosaukums mainīts uz "Multi-Game", lai "Mega Millions". Mega Mullions MUSL parakstīja vienošanos, kas ļāva par kopīgu biļešu tirdzniecības. Tas notika 2009. No 31.01.2010 liktenis sāka pārdot Mega Millions ar 23 partneriem, Power Ball.

Mega Millions loterijas notiek otrdienās un piektdienās plkst WSB-TV 23:00 Austrumu laiks. Mega Millions loterijā vada Glenn Burns. Derības par Mega Millions var iegādāties tikai personas vecuma.

Pērkot likmi par Mega Millions, jums ir jāizvēlas pieci numuri 1-56 Līdz 56 1 numuri tiek likts uz balta sfērām. Jums ir arī izvēlēties vairākas 1-46 Šie skaitļi atrodas uz zelta lodi.

Minimālās jakcpot Mega Millions ir $ 12 000 000 Ja neviens hit visus numurus, Jackpot pieaug. Uzvarot var savākt naudā vienā maksājumā, ja tas 60 dienu laikā no dienas, kad izlozes vai jūs ziņojums var uzņemt uzvaru 26 vienādos ikgadējos maksājumos.

Lielākā uzvara nāca Mega miljoniem 06.03.2007. Tā bija liela summa. Zīmēt veikta, kad attēloti Yolanda Vega kopā ar Glenn Burns.

Vai jūs vēlaties spēlēt Mega Millions? Tas ir ļoti vienkārši. Pierakstīties, noklikšķinot uz reklāmas. Tad jūs varat sūtīt savas likmes un pārvaldīt laimestu. Uzziniet, cik viegli tas ir!...

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: