środa, 28 sierpnia 2013

Megamillions loterij is Amerikaans. De Mega Millions kan ook gespeeld worden in Europa via het internet. Het is zeer eenvoudig. Na het horen van het aanbod Mega Millions, je wens om een ​​kavel te kopen op deze populaire loterij. Wij kunnen u helpen met dat! Klik gewoon op een banner op de site en ontdek.

Mega Millions geschiedenis:
Mega Millions werd opgericht 1996/06/09. Voorheen was populair als een "Multi-Game". Mega Millions is uit Georgia, Illinois, Maryland, Massachuset, Michigan en Virginia. New Jersey kwam Mega Millions mei 1997. Ohio en New York zich bij de loterij in 2002. Dan, ook lid geworden van Mega Millions Californië en Texas. Montana, Nebraska, Arizona, Maine en Oregon kwam Mega Millions in 2010. In 2002 veranderde de naam in "Multi-Game" naar "Mega Millions". Mega Mullions MUSL een overeenkomst getekend die zijn toegestaan ​​voor de gezamenlijke verkoop van tickets. Het gebeurde in 2009. Vanaf 31.01.2010 begon het lot aan Mega Millions verkopen door 23 partners, de Power Ball.

Mega Millions loterij gehouden op dinsdag en vrijdag bij WSB-TV om 23.00 uur Eastern time. Mega Millions loterij wordt uitgevoerd door Glenn Burns. Wedden op Mega Millions kunnen alleen personen van leeftijd te kopen.

Het kopen van een inzet op de Mega Millions, moet u vijf nummers kiezen 1-56 Nummers 1 tot 56 zijn geplaatst op de witte gebieden. U moet er ook voor kiezen een aantal 1-46 Deze nummers zijn op de gouden kogel.

Minimum jakcpot Mega Millions is $ 12 000 000 Als niemand alle nummers raken, wordt jackpot groeit. Winnen kan worden verzameld in contanten in een keer, als dit verslag binnen 60 dagen na de datum van de trekking of u kunt ophalen overwinning in 26 gelijke jaarlijkse termijnen.

De grootste overwinning kwam in de Mega miljoenen 06.03.2007. Het was een enorm bedrag. De tekenen uitgevoerd wanneer featuring Yolanda Vega, samen met Glenn Burns.

Wil je de Mega Millions spelen? Het is heel gemakkelijk. Meld je door te klikken op de advertentie. Dan kunt u uw weddenschappen te sturen en beheren van de winsten. Ontdek hoe makkelijk het is!...

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: