środa, 28 sierpnia 2013

Loteria és americà. Els Mega Millions es pot jugar bé a Europa a través d'Internet. És molt fàcil. Després d'escoltar l'oferta de Mega Millions, que el desig de comprar un munt en aquesta loteria popular. Nosaltres el podem ajudar amb això! Simplement feu clic a qualsevol banner en el lloc i descobrir.

Mega Millions història:
Mega Millions va ser fundada 1996.09.06. Anteriorment, era popular com "Multi-Game". Mega Millions és de Geòrgia, Illinois, Maryland, Massachuset, Michigan i Virgínia. Nova Jersey es va unir a Mega Millions maig de 1997. Ohio i Nova York es van unir a la loteria el 2002. A continuació, també es va unir a Mega Millions de Califòrnia i Texas. Montana, Nebraska, Arizona, Maine i Oregon es van unir a Mega Millions el 2010. El 2002, el nom va canviar a "Multi-Game" per "Mega Millions". Mega Mullions MUSL signar un acord que permetia la venda conjunta de bitllets. Va succeir el 2009. Des 31.01.2010 la sort va començar a vendre Mega Millions per 23 socis, la bola d'energia.

Loteria Mega Millions celebrarà els dimarts i divendres a les WSB-TV a les 23:00, hora de l'est. Loteria Mega Millions es porta a terme per Glenn Burns. Les apostes en Mega Millions es pot comprar només les persones d'edat.

La compra d'una aposta en la Mega Millions, vostè ha de triar cinc números de l'1 al 56 Els números 1-56 estan col · locats en les esferes blanques. Vostè també ha de triar un número de l'1 al 46 Aquests números es troben a la bala d'or.

Mínim Mega Millions jakcpot és de 12.000.000 $ Si ningú va colpejar tots els números, pot està creixent. Guanyar pot ser recollit en efectiu en un únic pagament, si aquest informe dins dels 60 dies següents a la data del sorteig o es pot recollir la victòria en 26 quotes anuals iguals.

La victòria més important es va produir a la Mega Millions de 06.03.2007. Era una quantitat enorme. El sorteig realitzat quan amb Yolanda Vega, juntament amb Glenn Burns.

Vols jugar a la Mega Millions? És molt fàcil. Registra't Fent clic a l'anunci. A continuació, pot enviar les seves apostes i administrar els guanys. Descobreixi el fàcil que és!...

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: