środa, 28 sierpnia 2013

Megamillions lutrija je Amerikanac. Mega Millions se mogu igrati dobro u Europi putem Interneta. To je vrlo lako. Nakon što sasluša ponude Mega Millions, želite kupiti puno na ovom popularnom lutriji. Možemo vam pomoći da s tim! Samo kliknite na bilo koji baner na sajtu i saznati.

Mega Millions historija:
Mega Millions je osnovan 1996/06/09. Prethodno, to je bio popularan kao "Multi-Game". Mega Millions je iz Gruzije, Illinois, Maryland, Massachuset, Michigan i Virginia. New Jersey pridružila Mega Millions maj 1997. Ohio i New York se pridružio lutrija 2002. Zatim, također se pridružio Mega Millions Kaliforniji i Teksasu. Montana, Nebraska, Arizona, Maine i Oregonu pridružili Mega Millions u 2010. Godine 2002 naziv promijenjen u "Multi-Game" na "Mega Millions". Mega Mullions Musl potpisali sporazum koji je omogućio za zajedničku prodaju karata. To se dogodilo u 2009. Od 31.01.2010 sudbina počeo prodavati Mega Millions za 23 partnera, Power Ball.

Mega Millions lutrije održano utorkom i petkom u WSB-TV-u 23:00 Eastern Time. Mega Millions lutrije vodi Glenn Burns. Klađenje na Mega Millions mogu kupiti samo punoljetne osobe.

Kupujete okladu na Mega Millions, morate odabrati pet brojeva 1-56 Brojevi 1-56 su stavljeni na bijele sfere. Također morate odabrati broj 1-46 Ovi brojevi se nalaze na zlatnom metak.

Minimalna jakcpot Mega Millions je $ 12 000 000 Ako niko pogoditi sve brojeve, jackpot raste. Osvajanje se može podići u gotovini u jednoj rati, ako je ovaj izvještaj u roku od 60 dana od dana izvlačenja ili možete pokupiti pobjede u 26 jednakih godišnjih rata.

Najveći poraz je došao u Mega milione 06.03.2007. Bio je to ogroman iznos. Izvlačenje provodi kada featuring Yolanda Vega uz Glenn Burns.

Da li želite igrati Mega Millions? To je vrlo lako. Prijavite se klikom na oglas. Tada možete poslati vaše oklade i upravljati dobitak. Saznajte kako je lako!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: