środa, 28 sierpnia 2013

Megamillions lutrija je američki. Mega Millions mogu igrati dobro u Europi putem Interneta. To je vrlo jednostavno. Nakon što je čuo Ponuda Mega Millions, želite kupiti puno na ovom popularnom lutriji. Možemo vam pomoći u tome! Samo kliknite na bilo koji bannera na stranicama i saznati.

Mega Millions povijest:
Mega Millions je osnovan 1996/06/09. Prije toga, to je bio popularan kao "Multi-Game". Mega Millions je iz Gruzije, Illinois, Maryland, Massachuset, Michigan i Virginia. New Jersey pridružio Mega Millions u svibnju 1997. Ohio i New York pridružio lutrija u 2002. Zatim, također se pridružio Mega Millions Kaliforniji i Teksasu. Montana, Nebraska, Iowa, Maine i Oregon pridružio Mega Millions u 2010. Godine 2002 ime promijenjeno u "Multi-Game" na "Mega Millions". Mega čeličnih stupova MUSL potpisan sporazum kojim je omogućeno u zajedničkom prodajom ulaznica. To se dogodilo u 2009. Od 31.01.2010 sudbina počeo prodavati Mega Millions za 23 partnera, Power Ball.

Mega Millions lutrije održano utorkom i petkom u WSB-TV-u 23:00 Istočno vrijeme. Mega Millions lutrije provodi Glenn Burns. Klađenje na Mega Millions mogu kupiti samo punoljetne osobe.

Kupnja okladu na Mega Millions, morate odabrati pet brojeva 1-56 Brojevi 1-56 su smješteni na bijelim sferama. Također morate odabrati broj 1-46 Ovi brojevi su se na zlatnom metka.

Minimalne jakcpot Mega Millions je 12 dolara 000 000 Ako nitko ne pogoditi sve brojeve, jackpot raste. Pobjednički mogu se prikupljati u novcu u jednom obroku, ako je ovo izvješće u roku od 60 dana od dana izvlačenja ili možete pokupiti pobjedu u 26 jednakih godišnjih rata.

Najveća pobjeda došla u Mega milijune 06.03.2007. To je bio ogroman. Crtanje voditi kada s Yolanda Vega uz Glenn Burns.

Želite li igrati Mega Millions? To je vrlo jednostavno. Prijavite se klikom na oglas. Tada možete poslati svoje oklade i upravljanje dobitke. Saznajte kako je lako!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: