środa, 28 sierpnia 2013

Megamillions loterie je Američan. Mega Millions lze hrát dobře v Evropě prostřednictvím internetu. Je to velmi jednoduché. Po vyslechnutí Nabídka Mega Millions, budete chtít koupit hodně v této populární loterii. Můžeme vám pomoci s tím! Stačí kliknout na jakékoliv banner na místě a zjistit.

Mega Millions historie:
Mega Millions byl založen 09.6.1996. Dříve to bylo populární jako "multi-Game". Mega Millions je z Gruzie, Illinois, Maryland, Massachuset, Michigan a Virginie. New Jersey se připojil Mega Millions v květnu 1997. Ohio a New York vstoupil v loterii v roce 2002. Pak také se připojil Mega Millions v Kalifornii a Texasu. Montana, Nebraska, Arizona, Maine a Oregon se připojil Mega Millions v roce 2010. V roce 2002 se název změnil na "multi-hra" na "Mega Millions". Mega Mullions MUSL podepsali dohodu, která počítala společného prodeje vstupenek. Stalo se to v roce 2009. Od 31.01.2010 osud začal prodávat Mega Millions o 23 partnerů, Power Ball.

Mega Millions loterie koná v úterý a pátek v WSB-tv v 23:00 východního času. Mega Millions loterie provádí Glenn Burns. Sázení na Mega Millions můžete koupit pouze osoby ve věku.

Nákup sázku na Mega Millions, musíte zvolit pět čísel 1 až 56 Čísla 1 až 56 ar umístěny na bílé koule. Musíte si také vybrat číslo 1 až 46 Tato čísla se nacházejí na zázračné.

Minimální jakcpot Mega milióny je $ 12 000 000 Pokud nikdo hit všechna čísla, jackpot stále roste. Vyhrát mohou být shromažďovány v hotovosti v jedné splátce, je-li tato zpráva ve lhůtě 60 dnů ode dne losování, nebo si je můžete vyzvednout vítězství v 26 stejných ročních splátkách.

Největší vítězství přišlo v Mega milióny 3.6.2007. Bylo to obrovské množství. Kreslit provedena v případě, představovat Yolanda Vega spolu s Glenn Burns.

Chcete hrát Mega milióny? Je to velmi jednoduché. Zaregistrujte se kliknutím na reklamu. Pak můžete posílat své sázky a spravovat výhru. Zjistěte, jak je to snadné!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: