środa, 28 sierpnia 2013

MegaMillions loterija Amerikos. Mega Milijonai gali būti žaidžiamas ir Europoje internetu. Tai labai lengva. Išklausęs pasiūlyti Mega Milijonai, jūs nori pirkti daug šiame populiariame loterijoje. Mes galime Jums padėti su tuo! Tiesiog paspauskite ant bet kurio svetainės reklama ir sužinoti.

Mega Milijonai istorija:
Mega Milijonai buvo įkurta 06.09.1996. Anksčiau jis buvo populiarus kaip "Multi-Žaidimas". Mega Milijonai yra iš Gruzijos, Ilinojus, Merilandas, Massachuset, Mičiganas ir Virdžinijoje. Naujasis Džersis prisijungė Mega milijonus 1997 m. Gegužės Ohajo ir Niujorko prisijungė loterijoje 2002 metais. Tada taip pat prisijungė Mega Milijonai Kalifornijoje ir Teksase. Montana, Nebraska, Arizona, Meino ir Oregonas prisijungė Mega Milijonai 2010 m. 2002 pavadinimas pakeistas į "Multi-Žaidimas" iki "Mega Millions". Mega Mullions MUSL pasirašė susitarimą, leidžiamą bendrą bilietų pardavimo. Tai atsitiko 2009 m. Nuo 31.01.2010 likimas pradėjo pardavinėti Mega Milijonai 23 partnerių, Power Ball.

Mega Milijonai loterijos vyks antradieniais ir penktadieniais į WSB-TV 23:00 Rytų laikas. Mega Milijonai loterijos vyksta Glenn Burns. Lažybų Mega Milijonai gali pirkti tik asmenys amžiaus.

Ieško statymą Mega Milijonai, turite pasirinkti penkis numerius 1-56 Iki 56 1 Skaičiai dedami ant balto srityse. Jūs taip pat turite pasirinkti numerį 1-46 Šie numeriai yra aukso kulka.

Minimalūs jakcpot Mega Milijonai yra $ 12 000 000 Jei niekas hit visus numerius, Jackpot auga. Laimėti gali būti renkami pinigais viena įmoka, jei per 60 dienų nuo traukimo dienos ar jūs pranešate galite pasiimti pergale 26 lygiomis metinėmis dalimis.

Didžiausia pergalė atėjo Mega milijonus 06.03.2007. Tai buvo didžiulis. Atkreipti atlikta rodydama Yolanda Vega kartu su Glenn Burns.

Ar norite žaisti Mega Milijonai? Tai labai lengva. Užsiregistruoti paspaudę ant reklamos. Tada galite siųsti savo statymus ir valdyti laimėjimo. Sužinokite, kaip lengvai ji yra!...

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: