środa, 28 sierpnia 2013

Megamillions κλήρωση είναι Αμερικανός. Η Mega Millions μπορεί να παίξει καλά στην Ευρώπη μέσω του Διαδικτύου. Είναι πολύ εύκολο. Αφού άκουσε την προσφορά Mega Millions, που επιθυμείτε να αγοράσετε πολλά σε αυτό το δημοφιλές λαχείο. Μπορούμε να σας βοηθήσει με αυτό! Απλά κάντε κλικ σε οποιοδήποτε banner στην ιστοσελίδα και να μάθετε.

Mega Millions ιστορία:
Mega Millions ιδρύθηκε 06.09.1996. Προηγουμένως, ήταν δημοφιλής ως "Multi-Game". Mega Millions είναι από τη Γεωργία, Illinois, Maryland, Μασσατσούσετ, Μίσιγκαν και της Βιρτζίνια. New Jersey εντάχθηκε Mega Millions Μάιο του 1997. Οχάιο και New York προσχώρησαν στην λαχειοφόρο αγορά το 2002. Στη συνέχεια, εντάχθηκε επίσης Mega Millions Καλιφόρνια και το Τέξας. Μοντάνα, Νεμπράσκα, Αριζόνα, Μέιν και το Όρεγκον εντάχθηκε Mega Millions το 2010. Το 2002 η επωνυμία άλλαξε σε "Multi-Game" σε "Mega Millions". Mega Κολώνες MUSL υπέγραψαν συμφωνία η οποία επιτρέπεται για την από κοινού πώληση των εισιτηρίων. Αυτό συνέβη το 2009. Από 31.01.2010 η μοίρα άρχισε να πωλεί Mega Millions από 23 εταίρους, η δύναμη μπάλα.

Mega Millions λαχείο που πραγματοποιείται κάθε Τρίτη και Παρασκευή στο WSB-TV στις 23:00 Ανατολική ώρα. Mega Millions λαχείο διεξάγεται από Glenn Μπερνς. Στοίχημα στο Mega Millions μπορούν να αγοράσουν μόνο τα άτομα της ηλικίας.

Αγοράζοντας ένα στοίχημα για το Mega Millions, θα πρέπει να επιλέξετε πέντε αριθμούς 1-56 Οι αριθμοί 1 έως 56 τοποθετούνται στις λευκές σφαίρες. Θα πρέπει επίσης να επιλέξετε έναν αριθμό 1-46 Οι αριθμοί αυτοί βρίσκονται στη χρυσή σφαίρα.

Ελάχιστη jakcpot Mega Millions είναι $ 12 000 000 Αν κανείς δεν χτυπήσει όλους τους αριθμούς, τζακ ποτ αυξάνεται. Κερδίζοντας μπορούν να συγκεντρωθούν σε μετρητά σε μία δόση, εάν αυτή η έκθεση εντός 60 ημερών από την ημερομηνία της κλήρωσης ή μπορείτε να παραλάβετε τη νίκη σε 26 ισόποσες ετήσιες δόσεις.

Η μεγαλύτερη νίκη ήρθε στο Mega εκατομμύρια 06.03.2007. Ήταν ένα τεράστιο ποσό. Η κλήρωση διεξάγεται όταν χαρακτηρίζει Γιολάντα Vega μαζί με τον Glenn Μπερνς.

Θέλετε να παίξετε το Mega Millions; Είναι πολύ εύκολο. Εγγραφείτε κάνοντας κλικ στη διαφήμιση. Στη συνέχεια, μπορείτε να στείλετε τα στοιχήματά σας και να διαχειριστείτε τα κέρδη. Μάθετε πόσο εύκολο είναι!...

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: