środa, 28 sierpnia 2013

Megamillions arpajaiset on amerikkalainen. Mega Millions voidaan pelata hyvin Euroopassa Internetin kautta. Se on erittäin helppoa. Kuultuaan tarjous Mega Millions, halu ostaa paljon tässä suositussa arpajaiset. Voimme auttaa sinua siinä! Klikkaa mitään bannerin päällä ja selvittää.

Mega Millions historia:
Mega Millions on perustettu 06.09.1996. Aiemmin se oli suosittu "Multi-Game". Mega Millions on Georgia, Illinois, Maryland, Massachuset, Michigan ja Virginia. New Jersey tuli Mega Millions toukokuussa 1997. Ohiossa ja New York liittyi arpajaiset vuonna 2002. Sitten liittyi myös Mega Millions Kaliforniassa ja Texasissa. Montana, Nebraska, Arizona, Maine ja Oregon tuli Mega Millions 2010. Vuonna 2002 nimi muutettiin "Multi-Game" ja "Mega Millions". Mega Mullions MUSL allekirjoittivat sopimuksen, joka salli yhteisten lippujen myynnin. Se tapahtui vuonna 2009. Alkaen 31.01.2010 kohtalo alkoi myydä Mega Millions 23 kumppaneita, Power Ball.

Mega Millions arpajaiset järjestetään tiistaisin ja perjantaisin klo WSB-TV klo 23:00 Itä-aika. Mega Millions arvontaan suoritetaan Glenn Burns. Vedonlyönti Mega Millions voivat ostaa ainoastaan ​​henkilöille iästä.

Ostaminen vetoa Mega Millions, sinun täytyy valita viisi numeroa 1-56 Numerot 1-56 saatetaan valkoisen aloilla. Sinun täytyy myös valita numeron 1-46 Nämä numerot sijaitsevat kultainen luoti.

Minimi jakcpot Mega Millions on $ 12 000 000 Jos kukaan ei lyödä kaikki numerot, jättipotti kasvaa. Winning voidaan kerätä käteisellä yhdessä erässä, jos tämä mietintö 60 päivän kuluessa siitä päivästä, jona piirtää tai voit poimia voitto 26 yhtä suurena vuotuisena eränä.

Suurin voitto tuli Mega miljoonia 06.03.2007. Se oli valtava määrä. Piirtää suoriteta jossa Yolanda Vega yhdessä Glenn Burns.

Haluatko pelata Mega Millions? Se on erittäin helppoa. Rekisteröidy klikkaamalla mainoksen. Sitten voit lähettää vetoja ja hallita voitot. Selvitä, miten helppoa se on!...

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: