czwartek, 29 sierpnia 2013

Megamillions loterija je Američan. Mega Millions se lahko dobro igral v Evropi prek interneta . To je zelo enostaven . Po zaslišanju ponudbo Mega Millions , si želijo kupiti veliko na tej priljubljeni loteriji . Mi vam lahko pomaga pri tem! Kliknite na katerem koli banner na spletni strani in izvedeli .

Mega Millions Zgodovina :
Mega Millions je bilo ustanovljeno 06.09.1996 . Prej je bil priljubljen kot " Multi - Game " . Mega Millions je iz Gruzije , Illinois , Maryland, Massachuset , Michigan in Virginia . New Jersey pridružili Mega Millions maj 1997 . Ohio in New York pridružil loterije v letu 2002. Nato pa se je pridružil tudi Mega Millions Kaliforniji in Teksasu . Montana, Nebraska , Arizona, Maine in Oregon pridružili Mega Millions v letu 2010. V letu 2002 so ime spremenili v " Multi - Game " v " Mega Millions " . Mega Mullions MUSL podpisala sporazum , ki je dovoljena za skupno prodajo vstopnic . To se je zgodilo leta 2009 . Od 31.01.2010usoda začel prodajati Mega Millions s 23 partnerjev,Power Ball .

Mega Millions loterija potekala ob torkih in petkih ob WSB -TV ob 23:00 vzhodnem času. Mega Millions loterija izvaja Glenn Burns . Stave na Mega Millions lahko kupite le osebam starosti.

Nakup stavo na Mega Millions , morate izbrati pet številk 1-56 Številke od 1 do 56 se postavi na belih kroglic . Izbrati morate tudi številne 1-46 Te številke se nahajajo na zlate krogle .

Minimalne jakcpot Mega Millions je $ 12 000 000 Če se nihče ne zadeti vse številke , jackpot raste . Uspešen se lahko zbirajo v gotovini v enem obroku , če lahko to poročilo v roku 60 dni od dneva žrebanja ali ga poberem zmago v 26 enakih letnih obrokih .

Največja zmaga je prišel v Mega milijoni 06.03.2007 . Bilo jeogromno . Pripravi izvesti, ko se ponaša Yolanda Vega skupaj z Glenn Burns .

Ali želite , da igrajo Mega Millions ? To je zelo enostavno . Prijavite se s klikom na oglas. Potem lahko pošljete svoje stave in upravljajo dobitke. Izvedeti, kako enostavno je !

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: