czwartek, 29 sierpnia 2013

MegaMillions lottó amerikai . A Mega Millions is jól játszott Európában az interneten keresztül. Ez nagyon egyszerű . Miután meghallgatta az ajánlatot Mega Millions , a vágy, hogy vesz egy csomó ebben a népszerű lottó . Mi segítünk Önnek, hogy ! Csak kattints bármelyik banner az oldalon, és megtudja.

Mega Millions története :
Mega Millions alakult 1996/06/09 . Korábban volt népszerű, mint a "Multi - Game" . Mega Millions , Georgia , Illinois , Maryland , Massachuset , Michigan és Virginia . New Jersey csatlakozott Mega Millions 1997. Ohio és New York csatlakozott a lottó 2002-ben. Aztán is csatlakozott Mega Millions Kaliforniában és Texasban. Montana, Nebraska , Arizona , Maine és Oregon csatlakozott Mega Millions 2010-ben. 2002-ben a név változott " Multi- Game" a " Mega Millions " . Mega Mullions MUSL megállapodást írt alá , amely lehetővé tette a közös jegyeladás . Ez történt 2009-ben. A 31.01.2010 sorsa kezdték eladni Mega Millions 23 partnerek a Power Ball .

Mega Millions lottó tartott kedden és pénteken WSB - TV , 23:00 Keleti idő . Mega Millions lottón végzik Glenn Burns . Viszont a Mega Millions lehet vásárolni csak személyek korban.

Vásárlás egy fogadást a Mega Millions , ki kell választani az öt számot 1-56 Számok 1-56 kerülnek a fehér gömbök . Azt is meg kell választani egy számot 1-46 Ezek a számok találhatók az arany golyó .

Minimum jakcpot Mega Millions $ 12 000 000 Ha senki hit az összes számot , jackpot növekszik . Győztes lehet gyűjteni készpénzben egy részletben , ha ez a jelentés számított 60 napon a döntetlen, vagy akkor vedd fel győzelem 26 egyenlő részletben folyósítanak.

A legnagyobb győzelem jött a Mega millió 06.03.2007 . Ez egy hatalmas összeg . A sorsolás végrehajtását, ha felvázoló Yolanda Vega mellett Glenn Burns .

Akarsz játszani a Mega Millions? Ez nagyon egyszerű. Regisztrálj , kattintson a hirdetésre. Akkor küldje el a fogadást, és kezeli a nyereményt. Ismerje meg, milyen egyszerű !

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: