czwartek, 29 sierpnia 2013

Великобритания лотария, известен също като Обединеното кралство Lotto е лотария, идващи от Обединеното кралство. Тя се радва на голяма популярност в страната, както и по света. Великобритания лотария е създаден през 1994 г. от група Камелот. Надзор се упражнява лотария Великобритания Национална лотария Комисията. Великобритания Тото игра е за играчи над 16-годишна възраст.

Ако спечелите в Обединеното кралство лотария, не трябва да плащат данъци! Печалбите се изплащат под формата на еднократна сума. Във Великобритания Тото имат време до 180 дни (шест месеца), за да получат своята награда! Ако все още не получи награда, парите се прехвърлят към някои организация.

Великобритания Тото обръща се провеждат в сряда и събота.

Великобритания лотария правилата на играта са подобни на тези на други игри, като милиони евро. Тук следва да се заличи 6 цифри от номера 1-49 В допълнение, се изготвя и друг номер. Но това не се взима под внимание, когато джакпота. Ако ви удари 5 вместо на 6 числа, след това допълнителен брой дава възможност да се увеличи печалбата си. Можете да го намерите като кликнете върху банера по-горе. Както и в много други лотарии, както и във Великобритания Тото да си купите растение с номера произволно избрани от компютър. Той го нарича "късмет натопи".

Във Великобритания лотарията са огромни. Ако тегленето никой не пропуска шест числа, джакпотът се увеличава с три равенства.

Великобритания Тото Lotto (UK Lottery) е известен с факта, че растенията могат да бъдат закупени по интернет. Благодарение на нашия сайт също е възможно. Просто отидете на www.playuklottery.com и да се регистрирате в профила си. Още по-късно вие прогнозирате броя или да използвате "късмет натопи". Плащания за купони са много прости. Повече информация можете да намерите като кликнете върху банера на нашия уебсайт. Разбира се, в допълнение към Великобритания Lotto, можете да играете други игри, които са огромни джакпоти. Тази игра е, разбира се, Евро Милиони, Super Ena Lotto, Oz Lotto, мощност топка или Mega Millions. Вие не трябва да бъде obywatelm страната която е домакин на тегленето на играта. Сега можете да си купите онлайн залози за тези лотарии бързо и без да напускат дома. Не се бавете, кликнете върху някоя банер на сайта и да се регистрирате....

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: