czwartek, 29 sierpnia 2013

Uk Loterij, ook bekend als de Britse Lotto is een loterij komt uit het Verenigd Koninkrijk. Ze geniet een grote populariteit in het land, evenals de wereld. Uk Loterij werd opgericht in 1994 door de Camelot Group. Het toezicht wordt uitgeoefend Loterij Uk Nationale Loterij Commissie. Uk Loterij spel is voor spelers ouder dan 16 jaar.

Als je wint in de Uk Loterij, hoeft u geen belasting te betalen! Winsten worden uitbetaald in een forfaitair bedrag. In het Verenigd Koninkrijk Loterij hebben tijd tot 180 dagen (zes maanden) om hun prijs in ontvangst! Als het dan nog niet ontvangen een prijs, wordt het geld overgedragen aan andere organisatie.

Uk loterij trekkingen zijn op woensdag en zaterdag.

Uk Loterij spelregels zijn vergelijkbaar met die van andere spellen, zoals de Euro Millions. Hier moet worden geschrapt 6 nummers uit de nummers 1-49 Daarnaast wordt ook gevestigd ander nummer. Maar het wordt niet in aanmerking genomen bij de jackpot. Als je in plaats van 6 nummers hit 5, dan is extra nummer maakt het mogelijk om uw winst te verhogen. U kunt deze vinden door te klikken op de bovenstaande banner. Zoals in vele andere loterijen, alsook in de Britse loterij kan een plant met willekeurig door de computer geselecteerde kopen. Hij noemt het een "grabbelton".

In het Verenigd Koninkrijk Loterij jackpots zijn enorm. Als de loting niemand mist zes nummers, wordt de jackpot verhoogd met drie remises.

Uk Loterij Lotto (Uk Loterij) is beroemd voor het feit dat de planten kunnen worden gekocht via het internet. Dankzij onze website ook mogelijk. Ga gewoon naar www.playuklottery.com en registreer uw account. Later nog steeds u het nummer te voorspellen of gebruik de 'grabbelton'. Betalingen voor coupons zijn heel eenvoudig. Meer informatie vindt u door te klikken op de banner op onze website. Natuurlijk, in aanvulling op de Britse Lotto, kunt u ook spelen andere spellen die zijn enorme jackpots. Dit spel is natuurlijk de Euro Millions, Super Ena Lotto, Oz Lotto, Power Ball of Mega Millions. Je hoeft niet te obywatelm land dat de loting van het spel gastheren zijn. Nu kunt u online wedden op deze loterijen snel en zonder het verlaten van huis te kopen. Wacht niet langer, klik op een banner op de site en meld je aan....

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: