czwartek, 29 sierpnia 2013

Velika Britanija Lutrija, također poznat kao UK Loto je lutrija dolazi iz Velike Britanije. Ona uživa veliku popularnost u zemlji, kao i svijet. Velika Britanija Lutrija je izrađen u 1994 od strane Camelot Grupe. Nadzor je vršio Lutrija Britanija National Lottery povjerenstvo. Velika Britanija Lutrija igra je za igrače iznad 16 godina starosti.

Ako pobijedi u Velikoj Britaniji lutrije, ne morate plaćati porez! Dobitci se isplaćuju u paušalnom iznosu. U Velikoj Britaniji lutrije imaju vremena do 180 dana (šest mjeseci), da dobiju nagradu! Ako to još uvijek ne dobivaju nagradu, novac je prebačen u nekoj organizaciji.

Velika Britanija Lutrija privlači se održavaju srijedom i subotom.

Velika Britanija Lutrija pravila igre su slične onima u ostalim igrama, kao što su Euro Millions. Ovdje bi trebao biti izbrisan 6 brojeva od broja 1 do 49 Osim toga, također je nacrtana drugi broj. Nije, međutim, treba uzeti u obzir za nagradu. Ako pogodio pet umjesto šest brojeva, a zatim dodatni broj moguće je povećati svoj dobitak. Možete ga pronaći klikom na banner iznad. Kao iu mnogim drugim lutrije, kao u Velikoj Britaniji lutrije može kupiti biljka s brojevima slučajnim odabirom putem računala. On to naziva "sretan dip".

U Velikoj Britaniji je lutrija jackpota su ogromne. Ako izvlačenja nitko ne promaši šest brojeva, jackpot je povećan za tri neriješeno.

Velika Britanija Loto Loto (Velika Britanija Lutrija) je poznat po tome da biljke mogu se kupiti preko interneta. Zahvaljujući našim stranicama također je moguće. Dovoljno je otići na www.playuklottery.com i registrirati svoj račun. Kasnije uvijek možete predvidjeti broj ili koristiti "sretan dip". Uplate za kuponi su vrlo jednostavna. Više pojedinosti naći ćete klikom na baner na našoj web stranici. Naravno, osim u Velikoj Britaniji Loto, također možete igrati druge igre koje su ogromne jackpota. Ova igra je, naravno, Euro Millions, Super Ena Loto, Oz Lotto, Power Ball i Mega Millions. Vi ne morate biti obywatelm zemlja u kojoj se nalaze, ždrijeb u igri. Sada možete kupiti online klađenje na ovim lutrijama brzo i bez izlaska iz kuće. Nemojte odugovlačiti, kliknite na svakom bannera na stranicama i prijavite se....

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: