czwartek, 29 sierpnia 2013

Megamillions американської лотереї . Mega Millions можна грати добре у Європі через Інтернет. Це дуже легко. Вислухавши пропозиції Mega Millions , ви хочете купити багато в цьому популярному лотерею. Ми можемо допомогти вам у цьому! Просто натисніть на будь банер на сайті і дізнатися .

Мега Мільйони історії:
Mega Millions був заснований 06.09.1996 . Раніше це було популярно як " Multi- Game" . Mega Millions становить від Джорджія , Іллінойс , Меріленд , Massachuset , Мічиган і Вірджинія. Нью - Джерсі приєднався Мега Мільйони людей в травні 1997 року. Огайо і Нью - Йорку вступив в лотерею в 2002 році. Тоді , також приєднався Mega Millions Каліфорнії і Техасі. Монтана , Небраска , Арізона , Мен і Орегон приєднався Mega Millions в 2010 році. У 2002 році назва була змінена на "Мульти -ігри " на " Mega Millions " . Mega Mullions MUSL підписали угоду , яке дозволило для спільного продажу квитків. Це сталося в 2009 році. 31.01.2010 Від долі почали продавати Mega Millions на 23 партнерів , Power Ball .

Лотереї Мега Мільйони проходять по вівторках і п'ятницях у WSB - TV в момент часу 23:00 Сходу. Лотереї Мега Мільйони проводиться Гленн Бернс. Ставки на Mega Millions може купити тільки особи віком .

Купівля ставку на Mega Millions , ви повинні вибрати п'ять номерів від 1 до 56 Номери з 1 по 56 поміщають на білі сфер . Ви повинні також вибрати число від 1 до 46 Ці номери розташовані на золоту кулю .

Мінімальна jakcpot Mega Millions становить $ 12 000 000 Якщо ніхто не вразити всі номери, джекпот зростає. Перемога може бути зібрано готівкою в одній партії , якщо цього звіту протягом 60 днів з дати розіграшу або ви можете забрати перемогу в 26 рівними щорічними внесками.

Найбільша перемога прийшла в мега мільйони 06.03.2007 . Це була величезна сума . Жеребкування проводиться , якщо він має Іоланда Вега разом з Гленн Бернс.

Ви хочете грати в Mega Millions ? Це дуже легко. Зареєструватися Натиснувши на оголошення . Тоді ви можете надіслати ваші ставки і управляти виграш. Дізнайтеся , як це просто !

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: