czwartek, 29 sierpnia 2013

Megamillions lotérie je Američan . Mega Millions možno hrať dobre v Európe prostredníctvom internetu . Je to veľmi jednoduché . Po vypočutí Ponuka Mega Millions , budete chcieť kúpiť veľa v tejto populárnej lotérii . Môžeme vám pomôcť s tým ! Stačí kliknúť na akékoľvek banner na mieste a zistiť .

Mega Millions histórie :
Mega Millions bol založený 09.6.1996 . Predtým to bolo populárne ako " multi - Game " . Mega Millions je z Gruzínska , Illinois , Maryland , Massachuset , Michigan a Virgínia . New Jersey sa pripojil Mega Millions v máji 1997 . Ohio a New York vstúpil v lotérii v roku 2002 . Potom tiež sa pripojil Mega Millions v Kalifornii a Texase . Montana , Nebraska , Arizona , Maine a Oregon sa pripojil Mega Millions v roku 2010 . V roku 2002 sa názov zmenil na " multi - hra " na " Mega Millions " . Mega Mullions mušľu podpísali dohodu , ktorá počítala spoločného predaja vstupeniek . Stalo sa to v roku 2009 . Od 31.01.2010 osud začal predávať Mega Millions o 23 partnerov , Power Ball .

Mega Millions lotérie koná v utorok a piatok v WSB - tv v 23:00 východného času . Mega Millions lotérie vykonáva Glenn Burns . Stávkovanie na Mega Millions môžete kúpiť len osoby vo veku .

Nákup stávku na Mega Millions , musíte zvoliť päť čísel 1 až 56 Čísla 1 až 56 ar umiestnené na bielej gule . Musíte si tiež vybrať číslo 1 až 46 Tieto čísla sa nachádzajú na zázračné .

Minimálna jakcpot Mega milióny je $ 12 000 000 Pokiaľ nikto hit všetky čísla , jackpot stále rastie . Vyhrať môžu byť zhromažďované v hotovosti v jednej splátke , ak je táto správa v lehote 60 dní odo dňa žrebovania , alebo si ich môžete vyzdvihnúť víťazstvo v 26 rovnakých ročných splátkach .

Najväčšie víťazstvo prišlo v Mega milióny 3.6.2007 . Bolo to obrovské množstvo . Kresliť vykonaná v prípade , predstavovať Yolanda Vega spolu s Glenn Burns .

Chcete hrať Mega milióny ? Je to veľmi jednoduché . Zaregistrujte sa kliknutím na reklamu . Potom môžete posielať svoje stávky a spravovať výhru . Zistite, ako je to jednoduché !

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: