czwartek, 29 sierpnia 2013

MegaMillions loterie este american . Mega Millions poate fi jucat bine în Europa prin intermediul internetului . Este foarte simplu . După ce a auzit de oferta Mega Millions , vă dorința de a cumpăra o mulțime de la această loterie populară . Noi vă putem ajuta cu asta ! Doar faceți clic pe orice banner pe site-ul și de a afla .

Mega Milioane de istorie :
Mega Millions a fost înființată 06.09.1996 . Anterior , el a fost popular ca un " multi - joc " . Mega Millions este din Georgia , Illinois , Maryland , Massachuset , Michigan si Virginia . New Jersey alăturat Mega Millions mai 1997 . Ohio si New York, a intrat în loterie în 2002 . Apoi , sa alăturat , de asemenea, Mega Millions California și Texas . Montana, Nebraska , Arizona , Maine și Oregon alăturat Mega Millions în 2010 . În 2002, numele a fost schimbat la " Multi - joc " la " Mega Millions " . Mega Mullions Musl au semnat un acord care a permis vânzarea în comun de bilete . Sa întâmplat în 2009 . Din 31.01.2010 soarta a început să vândă Mega Millions de 23 de parteneri , mingea alimentare .

Mega Milioane loterie a avut loc în zilele de marți și vineri de la WSB - TV în timp 23:00 de Est . Mega Milioane loterie este condusă de Glenn Burns . Pariuri pe Mega Millions pot cumpăra numai de persoane de vârstă .

Cumpararea un pariu cu privire la Mega Millions , trebuie să alegeți cinci numere de 1 la 56 Numerele 1-56 sunt plasate pe sfere albe . Trebuie să alegeți , de asemenea, un număr de 1-46 Aceste numere sunt situate pe glonț de aur .

Minime jakcpot Mega Millions este de $ 12 000 000 Daca nimeni nu a lovit toate numerele , jackpot-ul este în creștere . Câștiga pot fi colectate în numerar într-o singură tranșă , în cazul în care acest raport în termen de 60 de zile de la data tragerii la sorți sau puteți ridica victoria în 26 de tranșe anuale egale .

Cea mai mare victorie a venit în Mega milioane de 06.03.2007 . A fost o mare cantitate . Tragerea la sorți efectuată atunci când dispune de Yolanda Vega , împreună cu Glenn Burns .

Vrei să joci Mega Millions ? Este foarte simplu . Înregistrează-te de clic pe anunț . Apoi, puteți trimite pariurile și de a gestiona câștigurile . Aflați cât de ușor este !

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: