niedziela, 21 stycznia 2018

I utländska lotterier, som Euro Millions eller Powerball, kan du spela på 7 olika sätt. Spelaren har ett urval av 7 attraktiva paket:

Standardpaket
Detta mycket enkla och extremt lukrativa spelalternativ gör att spelare kan köpa lotteribetsatser på en gång, i sin valda tidsperiod: en vecka, en månad, tre månader, sex månader och ett år. Och det är allt ett klick på musen. Eftersom ödet köpts i stora mängder, får spelaren automatiskt en rabatt på upp till 25%.

paket Super7
Detta paket erbjuder spelare som deltar i sina valda 7 lotterier och samma som i Standardpaketet, vad spel kan spelas av dem under en viss tid. Priserna i detta paket är också rabatterade.

paket Big5
Big5 är ett av lotteripaketet som innehåller de 5 mest populära lotterierna: Euromillions, EuroJackpot, SuperEnaLotto, Mega Millions och Powerball. Spelare så involverad i alla 5 som valts av lotteri vid tiden. Detta paket erbjuder en rabatt, beroende på storlek.

spel system
Spelare kan öka sina chanser att vinna genom att lägga till tre extra nummer till dina växter, och systemet kommer att generera alla möjliga kombinationer med nummer som valts av spelarens lotto.

Snabbt spel
Det här alternativet tillåter spelare att välja ett föredraget lotteri och spela det under en begränsad tid, med ett klick. Spelaren har valet att spela en anläggning i varje lotteritävling vald av veckan eller månaden.

IntelliSpel
Det är annars ett intelligent spel som tillåter spelare att ställa in parametrarna i spelet så att jag aldrig missat en viktig rita för dem. Systemet på deras vägnar kommer att delta i lotteriet enligt deras valda inställningar, till exempel i deras föredragna tid, eller när jackpotten når en viss storlek av dem. För att aktivera detta alternativ måste spelaren ha pengar i ditt konto online.

Multiplikator
För en liten avgift har spelarna chansen att multiplicera sina vinster 2, 3 eller 4 gånger genom att välja multiplikatorer. Det gäller inte vinster av I och II grad.

Vänta inte längre längre! SPELA OM hundratals miljoner idag! Klicka på bannern bredvid det och prenumerera!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: