niedziela, 21 stycznia 2018

V tujih loterijah, kot so Euro Millions ali Powerball, lahko igrate na 7 različnih načinov. Igralec ima na izbiro 7 privlačnih paketov:

Standardni paket
Ta zelo preprosta in izredno donosna igra omogoča igralcem, da naenkrat izberejo stave za loterijo v izbranem časovnem obdobju: teden, mesec, tri mesece, šest mesecev in eno leto. In to je vse en klik miške. Ko se usoda kupi v velikih količinah, igralec samodejno prejme popust do 25%.

paket Super7
Ta paket ponuja igralcem, ki sodelujejo v svojih izbranih 7 loterijah in enaki kot v standardnem paketu, lahko stave odigrajo za določeno časovno obdobje. Cene v tem paketu so tudi diskontirani.

paket Big5
Big5 je eden od loterijskih paketov, ki vsebujejo 5 najbolj priljubljenih loterij: Euromillions, EuroJackpot, SuperEnaLotto, Mega Millions in Powerball. Igralec, ki je tako vpleten v vseh 5, ki jih je izbral loteriji. Ta paket ponuja popust, odvisno od njegove velikosti.

Game System
Igralci lahko povečajo svoje možnosti za zmago z dodajanjem treh dodatnih številk v svoje naprave in sistem bo ustvaril vse možne kombinacije z uporabo številk, ki jih je izbral igralec loto.

Hitra igra
Ta možnost omogoča igralcem, da izberejo prednostno loterijo in jo igrajo za omejen čas, z enim klikom. Igralec ima možnost igranja ene enote v vsakem loterijskem žrebanju, ki ga izbere teden ali mesec.

IntelliPlay
To je sicer inteligentna igra, ki igralcem omogoča, da nastavijo parametre igre, tako da jim nikoli nisem zamudil pomembnega žrebanja. Sistem v njihovem imenu se bo udeležil loterije glede na izbrane nastavitve, na primer v želenem času ali ko jackpot doseže določeno velikost. Če želite omogočiti to možnost, mora igralec imeti sredstva v svojem računu v spletu.

Množitelj
Za majhno plačilo imajo igralci možnost, da svoje dobitke pomnožijo 2, 3 ali 4-krat z izbiro množiteljev. Ne velja za dobitke I in II stopnje.

NE DOLOČITE DOLŽNOSTI! PLAY O STOHTEVIH DANES DANES! Kliknite na banner poleg njega in se naročite!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: