niedziela, 21 stycznia 2018

I utenlandske lotterier, som Euro Millions eller Powerball, kan du spille på 7 forskjellige måter. Spilleren har et utvalg av 7 attraktive pakker:

Standardpakke
Dette svært enkle og ekstremt lukrative spillalternativet gjør det mulig for spillerne å kjøpe lotteri-spill på en gang, på deres valgte tidsperiode: en uke, en måned, tre måneder, seks måneder og et år. Og det er alt ett klikk med musen. Som skjebne er kjøpt i store mengder, mottar spilleren automatisk en rabatt på opptil 25%.

pakke Super7
Denne pakken tilbyr spillere som deltar i sine valgte 7 lotterier og det samme som i Standardpakken, spill kan spilles av dem i en bestemt tidsperiode. Prisene i denne pakken er også diskontert.

pakke Big5
Big5 er en av lotteripakkene som inneholder de 5 mest populære Lotto: Euromillions, EuroJackpot, SuperEnaLotto, Mega Millions og Powerball. Spilleren så involvert i alle de 5 som ble valgt av lotteriet til tider. Denne pakken tilbyr rabatt, avhengig av størrelsen.

spill system
Spillere kan øke sjansene for å vinne ved å legge til tre ekstra tall til plantene dine, og systemet vil generere alle mulige kombinasjoner ved hjelp av tall som er valgt av spillerens lotto.

Hurtigspill
Dette alternativet lar spillere velge et foretrukket lotteri og spille det i begrenset tid, med ett klikk. Spilleren har valget mellom å spille en plante i hver lotteri-tegning valgt av uken eller måneden.

IntelliPlay
Det er ellers et intelligent spill som gjør at spillerne kan sette parametrene til spillet slik at jeg aldri har savnet en viktig tegning for dem. System på deres vegne vil delta i lotteriet, i henhold til deres valgte innstillinger, for eksempel i deres foretrukne tid, eller når jackpotten når en viss størrelse av dem. For å gjøre dette alternativet aktivert, må spilleren ha penger på kontoen din på nettet.

Multiplier
For en liten avgift har spillerne muligheten til å multiplisere sine gevinster 2, 3 eller 4 ganger ved å velge multiplikatorer. Det gjelder ikke for gevinster av I og II grad.

Ikke vent lengre lengre! SPILL OM hundrevis av millioner i dag! Klikk på banneret ved siden av det og abonner!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: