niedziela, 21 stycznia 2018

A külföldi lottón, mint például az Euro Millions vagy a Powerball, 7 különböző módon játszhatsz. A játékosnak 7 vonzó csomag közül lehet választani:

Standard csomag
Ez a nagyon egyszerű és rendkívül jövedelmező játéklehetőség lehetővé teszi a játékosok számára, hogy egyszerre, választott időtartamukon: egy héten, egy hónapon, három hónapon, hat hónapon és egy éven keresztül megvásárolják a lottós fogadást. És ez az egér egyetlen kattintása. Mivel a sors nagy mennyiségben vásárolható meg, a játékos automatikusan 25% -os kedvezményt kap.

csomag Super7
Ez a csomag olyan játékosokat kínál, akik részt vesznek a választott 7 lottón, és ugyanaz, mint a Standard csomagban, a fogadásokra egy bizonyos ideig játszhat. Az árak ebben a csomagban is kedvezményes.

Big5 csomag
A Big5 az egyik legnépszerűbb lottócsomag, az Euromillions, az EuroJackpot, a SuperEnaLotto, a Mega Millions és a Powerball. A játékos így részt vett mind a 5 által kiválasztott lottó az idő. Ez a csomag a méretétől függően kedvezményt kínál.

játék rendszer
A játékosok növelhetik a nyerési esélyüket, ha három extra számot adnak a növényeknek, és a rendszer minden lehetséges kombinációt létrehoz a számláló által kiválasztott számok segítségével.

Gyors játék
Ez az opció lehetővé teszi a játékosoknak, hogy kiválasszák az előnyben részesített lottóját, és csak egy kattintással játszhassanak le korlátozott ideig. A játékosnak lehetősége van arra, hogy minden héten vagy hónapon kiválasztott lottójátékban egy üzemet játsszon.

IntelliPlay
Ez egyébként egy intelligens játék, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy beállítsák a játék paramétereit, hogy soha ne hagyhattok fel számukra fontos felhívást. A rendszer a nevükben részt vesznek a sorsoláson, a választott beállításaiknak megfelelően, például az előnyben részesített időben, vagy amikor a jackpot eléri bizonyos méretüket. Ahhoz, hogy ezt az opciót engedélyezhesse, a játékosnak rendelkeznie kell az online számláján.

Szorzó
Kis összegért a játékosok meg tudják szorozni a nyereményüket 2, 3 vagy 4 alkalommal a szorzók kiválasztásával. Nem vonatkozik az I. és a II. Fokozat nyerésére.

NE VÁRJON HOSSZÚRA! PLAY ABLAK több száz millió ma! Kattintson a mellette levő bannerre és iratkozzon fel!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: