niedziela, 21 stycznia 2018

У закордонних лотереях, таких як Euro Millions або Powerball, ви можете грати в 7 різних способів. У гравця є вибір з 7 привабливих пакетів:

Стандартний пакет
Цей дуже простий та надзвичайно прибутковий варіант гри дозволяє гравцям брати участь у лотереях на всіх одночасно, у вибраний період часу: тиждень, місяць, три місяці, шість місяців та один рік. І це все одним клацанням миші. Оскільки доля купується у великих кількостях, гравець автоматично отримує знижку до 25%.

пакет Super7
Цей пакет пропонує гравцям, що беруть участь у вибраних 7 лотереях, такими, як у стандартному пакеті, ставки можуть бути відтворені ними протягом певного періоду часу. Ціни в цьому пакеті також знижені.

пакет Big5
Big5 - це одна з пакетів лотереї, яка містить 5 найпопулярніших лотерей: Euromillions, EuroJackpot, SuperEnaLotto, Mega Millions і Powerball. Гравець так задіяний у всіх 5 вибраних лотереєю на той час. Цей пакет пропонує знижку в залежності від розміру.

Ігрова система
Гравці можуть збільшити свої шанси на перемогу, додавши трьом додатковим номерам на свої заводи, і система генерує всі можливі комбінації, використовуючи номери, вибрані гравцем лото.

Швидкий відтворення
Ця опція дозволяє гравцям вибрати бажану лотерею та відтворювати її протягом обмеженого часу одним кліком. У гравця є вибір гри на одне завод у кожній лотереї, вибраній тижнем або місяцем.

IntelliPlay
Інакше це розумна гра, яка дозволяє гравцям встановлювати параметри гри, так що я ніколи не пропускав важливу нічию для них. Система від їх імені бере участь у лотереї відповідно до вибраних ними параметрів, наприклад, в їх бажаний час, або коли джекпот досягає певного розміру за ними. Щоб зробити цю опцію ввімкненою, програвач має мати кошти на своєму акаунті в Інтернеті.

Множник
За невелику плату, гравці мають шанс збільшити свої виграші 2, 3 або 4 рази, вибравши множників. Це не стосується виграшів I та II ступенів.

Не чекайте набагато довше! ВІДБУВАЄ ПРО сотні мільйонів СЬОГОДНІ! Натисніть на банер біля нього та підпишіться!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: