niedziela, 21 stycznia 2018

În loteriile străine, cum ar fi Euro Millions sau Powerball, puteți juca în 7 moduri diferite. Jucătorul are posibilitatea de a alege între 7 pachete atractive:

Pachetul standard
Această opțiune extrem de simplă și extrem de profitabilă permite jucătorilor să cumpere pariuri loterie pe toate într-o singură dată, în perioada aleasă: o săptămână, o lună, trei luni, șase luni și un an. Și totul este un clic al mouse-ului. Pe măsură ce soarta este achiziționată în cantități mari, jucătorul primește automat o reducere de până la 25%.

pachet Super7
Acest pachet oferă jucătorilor care participă la 7 loterii alese și la fel ca în pachetul standard, pariurile pot fi jucate de aceștia pentru o anumită perioadă de timp. Prețurile din acest pachet sunt, de asemenea, reduse.

pachet Big5
Big5 este unul dintre pachetele de loterii care conțin cele mai populare 5 loterii: Euromillions, EuroJackpot, SuperEnaLotto, Mega Millions și Powerball. Jucătorul implicat în toate cele 5 alese de loterie de atunci. Acest pachet oferă o reducere, în funcție de dimensiune.

sistem de jocuri
Jucătorii își pot spori șansele de a câștiga prin adăugarea a trei numere suplimentare la plantele dvs., iar sistemul va genera toate combinațiile posibile folosind numerele selectate de jucătorul loto.

Joc rapid
Această opțiune permite jucătorilor să selecteze o loterie preferată și să o joace pentru o perioadă limitată, cu un singur clic. Jucătorul are posibilitatea de a juca câte o plantă în fiecare desen loterie selectat în săptămână sau lună.

IntelliPlay
Este altfel un joc inteligent care permite jucătorilor să stabilească parametrii jocului astfel încât să nu fi ratat o remiză importantă pentru ei. Sistemul în numele lor va lua parte la loterie, în funcție de setările alese, de exemplu, în momentul preferat sau când jackpotul ajunge la o anumită dimensiune de către ei. Pentru a face această opțiune activată, jucătorul trebuie să aibă fonduri online în contul dvs.

coeficient
Pentru o mică taxă, jucătorii au șansa de a-și înmulți câștigurile de 2, 3 sau 4 ori prin selectarea multiplicatorilor. Nu se aplică câștigurilor de gradul I și II.

NU așteptați mai mult! Joaca de sute de milioane de astăzi! Faceți clic pe banner de lângă el și abonați-vă!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: