niedziela, 21 stycznia 2018

У страним лотеријама, као што су Еуро Миллионс или Повербалл, можете играти на 7 различитих начина. Играч има избор од 7 атрактивних пакета:

Стандардни пакет
Ова веома једноставна и изузетно уносна опција за игру омогућава играчима да купе лутријске опкладе одједном, у изабраном временском периоду: недељу, месец, три месеца, шест месеци и годину дана. И то је само један клик миша. Пошто се судбина купује у великим количинама, играч аутоматски добија попуст до 25%.

пакет Супер7
Овај пакет нуди играчима који учествују у изабраним 7 лутера и исти као у Стандардном пакету, па се опкладе могу играти у одређеном временском периоду. Цене у овом пакету такође су дисконтоване.

пакет Биг5
Биг5 је један од лутријских пакета који садрже пет најпопуларнијих лутрија: Еуромиллионс, ЕуроЈацкпот, СуперЕнаЛотто, Мега Миллионс и Повербалл. Играч који је укључен у све 5 одабране од стране лутрије до тада. Овај пакет нуди попуст, у зависности од величине.

Гаме Систем
Играчи могу повећати своје шансе да освоје додавањем додатних еквивалената броју у своје биљке, а систем ће генерисати све могуће комбинације користећи бројеве које је изабрао играч лото.

Брза игра
Ова опција дозвољава играчима да одаберу жељену лутрију и репродукују га у ограниченом времену, једним кликом. Играч има избор играња једне биљке у сваком лутријском извлачењу изабраном недјељу или мјесецу.

ИнтеллиПлаи
Иначе је интелигентна игра која омогућава играчима да постављају параметре игре тако да никада нисам пропустио важан жреб за њих. Систем у њихово име ће учествовати у лутрији, према изабраним поставкама, на пример у жељеном времену, или када џекпот достигне одређену величину. Да бисте омогућили ову опцију, играч мора имати средства у вашем налогу на мрежи.

Мултипликатор
За малу таксу, играчи имају прилику да множе своје добитке 2, 3 или 4 пута бирањем мултипликатора. Не односи се на добитке И и ИИ степена.

НЕ ДОБИТЕ ВИШЕ ДУГОРА! ПЛЕСИТЕ О СТОЉИХ милиона ДАНАС! Кликните на банер поред њега и претплатите се!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: