niedziela, 21 stycznia 2018

V zahraničných lotériách, ako sú Euro Millions alebo Powerball, môžete hrať 7 rôznych spôsobov. Hráč má k dispozícii 7 atraktívnych balíčkov:

Štandardný balík
Táto veľmi jednoduchá a mimoriadne lukratívna možnosť hry umožňuje hráčom zakúpiť stávkové loterie na všetky naraz v ich zvolenom časovom období: týždeň, mesiac, tri mesiace, šesť mesiacov a jeden rok. A to všetko je jedno kliknutie myši. Keďže sa osud zakúpi vo veľkom množstve, hráč dostane automaticky zľavu až do výšky 25%.

balíček Super7
Tento balík ponúka hráčom, ktorí sa zúčastňujú na svojich 7 zvolených lotériách a rovnako ako v štandardnom balíku, stávky ich môžu hrať na určité časové obdobie. Ceny v tomto balíčku sú tiež diskontované.

balík Big5
Big5 je jedným z lotériových balíkov obsahujúcich 5 najobľúbenejších lotérií: Euromillions, EuroJackpot, SuperEnaLotto, Mega Millions a Powerball. Hráč tak zapojený do všetkých 5 vybraných lotérie v čase. Tento balík ponúka zľavu v závislosti od veľkosti.

herný systém
Hráči môžu zvýšiť svoje šance na výhru pridaním troch dodatočných čísel do vašich rastlín a systém vygeneruje všetky možné kombinácie pomocou čísel zvolených hráčom lotto.

Rýchla hra
Táto možnosť umožňuje hráčom vybrať preferovanú lotériu a prehrať ju na obmedzenú dobu, jedným kliknutím. Prehrávač má možnosť hrať si jednu rastlinu v každom výkone lotérie vybranom týždeň alebo mesiac.

InteliHra
Inak je to inteligentná hra, ktorá umožňuje hráčom nastaviť parametre hry tak, aby som im nikdy nezmeškal dôležitú remízu. Systém v ich mene sa zúčastní lotérie podľa zvolených nastavení, napríklad v preferovanom čase alebo keď jackpot dosiahne určitú veľkosť. Ak chcete túto možnosť povoliť, hráč musí mať vo svojom účte online prostriedky.

multiplikátor
Za malý poplatok hráči majú možnosť vynásobiť svoje výhry 2, 3 alebo 4 krát výberom multiplikátorov. Nevzťahuje sa na výhry I a II.

NEPOUŽÍVAJTE DLHŠIE DLHŠIE! HRAŤ O stovkách miliónov TODAY! Kliknite na banner vedľa nej a zaregistrujte sa!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: