niedziela, 21 stycznia 2018

In buitenlandse loterijen, zoals de Euro Millions of Powerball, kun je op 7 verschillende manieren spelen. De speler heeft de keuze uit 7 aantrekkelijke pakketten:

Standaard pakketje
Deze zeer eenvoudige en uiterst lucratieve speloptie stelt spelers in staat om loterijweddenschappen tegelijk in te kopen, in de gekozen periode: een week, een maand, drie maanden, zes maanden en een jaar. En het is allemaal één klik van de muis. Aangezien het lot in grote hoeveelheden wordt gekocht, ontvangt de speler automatisch een korting van maximaal 25%.

pakket Super7
Dit pakket biedt spelers die deelnemen aan de door hen gekozen 7 loterijen en hetzelfde als in het standaardpakket, weddenschappen kunnen door hen gedurende een specifieke periode worden gespeeld. Prijzen in dit pakket worden ook verdisconteerd.

pakket Big5
Big5 is een van de loterij-pakketten met de 5 populairste loterijen: Euromillions, EuroJackpot, SuperEnaLotto, Mega Millions en Powerball. Speler zo betrokken bij alle 5 door loterij gekozen tegen die tijd. Dit pakket biedt korting, afhankelijk van de grootte.

game-systeem
Spelers kunnen hun winkansen verhogen door drie extra nummers aan je planten toe te voegen en het systeem genereert alle mogelijke combinaties met nummers die zijn geselecteerd door de lotto van de speler.

Snel spel
Met deze optie kunnen spelers een voorkeursloterij selecteren en deze voor een beperkte tijd met één klik spelen. De speler heeft de keuze om één plant te spelen in elke loterijtrekking die door de week of maand is geselecteerd.

IntelliPlay
Het is verder een intelligent spel waarmee spelers de parameters van het spel kunnen instellen, zodat ik nooit een belangrijke loting voor hen heb gemist. Het systeem namens hen zal deelnemen aan de loterij, afhankelijk van de gekozen instellingen, bijvoorbeeld in de gewenste tijd of wanneer de jackpot een bepaalde grootte heeft bereikt. Als u deze optie wilt inschakelen, moet de speler online geld hebben in uw account.

multiplier
Tegen een kleine vergoeding hebben spelers de kans om hun winst 2, 3 of 4 keer te vermenigvuldigen door multipliers te selecteren. Het is niet van toepassing op winsten van I- en II-graden.

WACHT NIET LANGER LANGER! SPEEL VANDAAG VANDAAG honderden miljoenen! Klik op de banner ernaast en schrijf je in!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: