poniedziałek, 2 września 2013

Uk Lottery , også kjent som den britiske Lotto er et lotteri som kommer fra Storbritannia. Hun nyter stor popularitet i landet , så vel som i verden. Uk Lottery ble opprettet i 1994 av Camelot Group. Tilsyn utøves Lottery Uk National Lottery Commission . Uk Lottery spillet er for spillere over 16 år.

Hvis du vinner i Storbritannia Lottery , trenger du ikke å betale skatt ! Gevinster utbetales i en lump sum. I Storbritannia Lottery har tid til 180 dager ( seks måneder ) for å motta sin premie ! Hvis det fremdeles ikke mottar en premie , er pengene overført til noen organisasjon .

Uk Lottery trekker holdes på onsdager og lørdager .

Storbritannias Lottery spillereglene er lik de andre spillene , slik som Euro Millions. Her bør slettes seks tall fra tallene 1-49 I tillegg trekkes også et annet nummer. Men det er ikke tatt hensyn til når jackpot. Hvis du treffer fem i stedet for seks tall , så ekstra nummeret gjør det mulig å øke dine gevinster. Du finner den ved å klikke på banneret ovenfor . Som i mange andre lotterier , kan så vel som i Storbritannia Lottery kjøpe en plante med tall tilfeldig valgt av datamaskinen . Han kaller det en "lucky dip" .

I Storbritannia lotteri jackpotter er enorme. Hvis uavgjort ingen savner seks tall , er det jackpot økt med tre uavgjorte .

Uk Lottery Lotto ( Uk Lottery ) er kjent for det faktum at plantene kan kjøpes via Internett. Takket være vår hjemmeside også mulig. Bare gå til www.playuklottery.com og registrer din konto. Senere fortsatt du forutse nummer eller bruke " lucky dip" . Betaling for kuponger er svært enkel. Mer informasjon finner du ved å klikke på banneret på våre nettsider. Of course , i tillegg til Storbritannia Lotto , kan du også spille andre spill som er store jackpotter . Dette spillet er selvfølgelig Euro Millions , Super Ena Lotto , Oz Lotto , Power Ball eller Mega Millions. Du trenger ikke å være obywatelm landet som huser trekningen av spillet. Nå kan du kjøpe online betting på disse lotterier raskt og uten å forlate hjemmet . Ikke forsinkelse, klikk på noen banner på nettstedet og registrere deg.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: