poniedziałek, 2 września 2013

Marea Britanie Loteria , de asemenea, cunoscut sub numele de Lotto Marea Britanie este o loterie provenind din Marea Britanie . Ea se bucură de o mare popularitate în țară , cât și în lume . Marea Britanie Loteria a fost creat în 1994 de către Grupul Camelot . Supravegherea se exercită Loteria Marea Britanie Comisia Națională Loteria . Marea Britanie Loteria joc este pentru jucătorii de peste 16 de ani .

Dacă vei câștiga în Marea Britanie Loteria , nu trebuie să plătească taxe ! Câștigurile sunt plătite într -o sumă forfetară . În Marea Britanie Loteria avea timp până 180 zile ( șase luni) pentru a primi premiul ! În cazul în care încă nu primește un premiu ,banii sunt transferați la unele organizații .

Marea Britanie Loteria atrage sunt deținute pe miercuri si sambata .

Marea Britanie reguli Loteria de joc sunt similare cu cele din alte jocuri , cum ar fi Euro Millions . Aici ar trebui eliminate 6 numere din numerele 1-49 În plus , se atrage , de asemenea, un alt număr . Dar aceasta nu este luată în considerare atunci când potul cel mare . Dacă te-a lovit 5 în loc de 6 numere , apoi numărul suplimentar face posibilă pentru a crește câștigurile . Puteți găsi făcând clic pe banner-ul de mai sus . Ca și în multe alte loterii , precum și înMarea Britanie Loteria poate cumpăra o plantă cu numere selectate aleatoriu de calculator . El este un " dip norocos " apeluri .

În Marea Britanie loterie jackpot-uri sunt imense . În cazul în care trage nimeni nu rateaza sase numere , jackpot-ul este crescut de trei remize .

Marea Britanie Loteria Loto ( Marea Britanie Loteria ) este renumit pentru faptul că plantele pot fi achiziționate de pe internet . Datorită site-ul nostru , de asemenea, posibil . Doar du-te la www.playuklottery.com și înregistra contul . Mai târziu, tot ce prezice numărul sau de a folosi " dip norocos " . Plățile pentru cupoane sunt foarte simple . Mai multe detalii va găsi făcând clic pe banner-ul de pe site-ul nostru . Desigur , în plus față de Marea Britanie Lotto , poți să te joci , de asemenea, alte jocuri care sunt jackpot-uri uriașe . Acest joc este, desigur, Euro Millions , Super Ena Lotto , Oz Lotto , Power Ball sau Mega Millions . Nu trebuie să fie țara obywatelm care găzduiește trage de joc . Acum poti cumpara pariuri on-line cu privire la aceste loterii rapid și fără a lăsa acasă . Nu întârziere , faceți clic pe orice banner pe site-ul și înscrieți-vă .

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: