poniedziałek, 2 września 2013

Ayrıca Birleşik Krallık Loto olarak bilinen Uk Piyango, İngiltere'den gelen bir piyango olduğunu. O büyük ülkede popülerlik, hem de dünya sahiptir. Uk Piyango Camelot Grubu tarafından 1994 yılında oluşturuldu. Denetleme Piyango Uk Milli Piyango Komisyonu icra edilir. Uk Piyango oyun 16 yaşından fazla oyuncu içindir.

Eğer Uk Piyango kazanmak varsa, vergi ödemek zorunda değilsiniz! Kazançlar bir toptan ödenir. 180 gün (altı ay) onların ödül almak için kadar Uk Piyango zaman var! Hala bir ödül almazsa, para bazı örgüt aktarılır.

Uk Piyango Çarşamba ve Cumartesi günleri yapılmaktadır çekiyor.

Oyunun Uk Piyango kurallar, Euro Millions gibi diğer oyunların bu, benzer. İşte 49 numaraları 1'den 6 sayı silinmelidir Buna ek olarak, başka bir numara çekilmektedir. Ikramiye Ama bu dikkate alınmaz. Yerine 6 sayı 5 isabet, daha sonra ek bir numara kazancınızı artırmak için mümkün kılar. Yukarıdaki afiş tıklayarak bulabilirsiniz. Diğer birçok piyango olduğu gibi, hem de Uk Piyango gibi rastgele bilgisayar tarafından seçilen numaraları ile bir bitki satın alabilirsiniz. O bir "şanslı dip" olarak adlandırıyor.

In Uk Piyango ikramiyeler büyük. Beraberlik kimse altı sayı kaçırırsa, ikramiye üç çizer artar.

Uk Piyango Loto (Uk Piyango) bitkiler internet üzerinden satın alınabilir olması ile ünlüdür. Mümkün de sitemizde sayesinde. Sadece hesap www.playuklottery.com ve kayıt gidin. Daha sonra yine sayısını tahmin ya da "şanslı dip" kullanın. Kupon ödemeleri çok basittir. Daha fazla web sitemizde banner tıklayarak bulabilirsiniz ayrıntıları. Tabii ki, Uk Loto ek olarak, aynı zamanda büyük ikramiyeler diğer oyunları oynayabilirsiniz. Bu oyun, tabii ki Süper Ena Loto, Oz Loto, Power Ball veya Mega Millions Euro Millions olduğunu. Bu oyunun berabere ev sahipliği obywatelm ülke olmak zorunda değilsiniz. Şimdi hızlı ve ev çıkmadan bu piyango online bahis satın alabilirsiniz. Gecikme yok, sitede herhangi bir banner tıklayın ve kaydolun....

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: