poniedziałek, 2 września 2013

Ук лутрија , такође познат као Британији лото јелутрија долази из Велике Британије . Она ужива велику популарност у земљи , као и цео свет . Велика Британија Лутрија је настао у 1994 од стране групе Камелот . Надзор се спроводи Британски национални Лутрија лутрија комисију . Ук наградна игра је за играче више од 16 година .

Ако победите у Великој Британији Лутрије , не морате да платите порез ! Зарада се исплаћује једнократно . У Великој Британији Лутрије имају времена до 180 дана ( шест месеци ) да прими своју награду ! Ако још увек не прими награду ,новац је пребачен на неку организацију .

Велика Британија Лутрија ослања се одржавају средом и суботом .

Ук Лутрија правила игре су сличне онима из других игара , као што су милионима евра . Овде треба да се брише 6 бројева од бројева 1 до 49 Поред тога , такође је нацртана други број . Али то се не узима у обзир кадаџекпот . Ако погодите 5 уместо 6 бројева , затим додатни број омогућава да се повећа ваше добитке . Можете га пронаћи кликом на банер изнад . Као иу многим другим лутрије , као и у Великој Британији Лутрије да купи фабрику са бројевима случајно изабраних од стране рачунара . Он то назива" пад среће " .

У Великој Британији Лутрија џекпот су огромне . Акожреб нико не погађа шест бројева ,џекпот увећава за три ремија .

Ук Лутрија Лото ( Великој Британији Лутрија ) је познат по томе што може да се биљке могу купити преко Интернета . Захваљујући нашем сајту могуће . Само идите на ввв.плаиуклоттери.цом и региструјте свој налог . Касније увек можете предвидети број или користите "Луцки ДИП" . Уплате за купона су врло једноставна . Више детаља можете наћи кликом на банер на нашем сајту . Наравно , поред Великој Британији лото , можете играти и друге игре које су огромне џекпот . Ова игра је наравно милионима евра , супер Ена Лотто , Оз Лото , Повер Балл или Мега Миллионс . Не морате да се обивателм земља која је домаћин нерешено у игри . Сада можете купити онлајн клађење на овим лутрије брзо и без напуштања куће . Не одлагања , кликните на било који банер на сајту и пријавите се .

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: