poniedziałek, 2 września 2013

Loteria del Regne Unit , també conegut com el Regne Unit Lotto és una loteria que ve des del Regne Unit . Ella gaudeix de gran popularitat al país , així com el món . Loteria del Regne Unit va ser creat el 1994 pel Grup Camelot . La supervisió és exercida Loteria Comissió de la Loteria Nacional del Regne Unit . Uk joc de la Loteria és per a jugadors majors de 16 anys d'edat .

Si guanya a la loteria del Regne Unit , vostè no ha de pagar impostos ! Els guanys es paguen d'una sola vegada . Al Regne Unit Loteria té temps fins a 180 dies ( sis mesos ) per rebre el seu premi ! Si tot i així no rep un premi , els diners es transfereix a alguna organització .

Uk Loteria sortejos es realitzen els dimecres i dissabtes .

Uk regles Loteria del joc són similars als d'altres jocs, com la Euro Milions . Aquí hauria de suprimir 6 números dels nombres 1 a 49 A més , s'assenyala també un altre número . Però no es té en compte quan el Jackpot . Si xoca amb 5 en comptes de 6 números , nombre addicional permet augmentar els seus guanys . Vostè pot trobar fent clic al banner de dalt . Com en moltes altres loteries , així com al Regne Unit loteria pot comprar una planta amb els números seleccionats a l'atzar per l'ordinador . Ell ho diu un " lucky dip " .

Al Regne Unit Loteria premis són enormes . Si l'empat ningú perd sis números , el premi s'augmenta en tres empats .

Uk Loteria Lotto ( loteria del Regne Unit ) és famós pel fet que les plantes es poden comprar a través d'Internet . Gràcies al nostre lloc web també és possible . Només has d'anar a www.playuklottery.com i registrar el seu compte. Més tard encara a predir el nombre o utilitzeu el " lucky dip " . Els pagaments de cupons són molt simples . Més detalls que trobarà fent clic al banner al nostre lloc web . Per descomptat, a més de la Loteria del Regne Unit , també es pot jugar altres jocs que són grans bots . Aquest joc és, per descomptat , l'Euro Milions , Super Ena Lotto , Oz Lotto , bola de l'energia o la Mega Millions . Vostè no ha de ser país obywatelm que acull el sorteig del joc . Ara vostè pot comprar apostes en línia sobre aquestes loteries de forma ràpida i sense sortir de casa . No es demori , feu clic a qualsevol banner en el lloc i registrar-se.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: