poniedziałek, 2 września 2013

Uk Lottery, znan tudi kot Veliki Britaniji Lotto je loterija, ki prihajajo iz Velike Britanije. Ona uživa veliko priljubljenost v državi, kot tudi po svetu. Uk Lottery bil ustanovljen leta 1994 s strani skupine Camelot. Nadzor se izvaja Lottery Narodni loteriji Združenega kraljestva Komisijo. Uk Lottery igra je za igralce, starejše od 16 let.

Če zmagaš v Veliki Britaniji loteriji, vam ni treba plačevati davkov! Dobitki se izplačajo v enkratnem znesku. V Veliki Britaniji Lottery imate čas do 180 dni (šest mesecev), da dobijo svojo nagrado! Če še vedno ne prejme nagrado, se denar prenese na nekatere organizacije.

UK Lottery Draw potekala ob sredah in sobotah.

Uk Lottery pravila igre so podobne tistim iz druge igre, kot so Euro Millions. Tukaj je treba črtati 6 številk s številkami 1-49 Poleg tega je treba tudi drugo številko. Vendar se ne upošteva pri jackpot. Če ste zadeli 5 namesto 6 številk, potem dodatno število omogoča, da povečajo svoje dobitke. Najdete ga s klikom na banner zgoraj. Kot v mnogih drugih loterijo, kot tudi v Veliki Britaniji Lottery lahko kupite obrat s številkami, ki jih računalnik naključno izbral. On je "srečen dip" poziva.

V Veliki Britaniji Lottery jackpoti so ogromne. Če žrebanje nihče ne pogreša šest številk, je jackpot poveča za tri črpa.

Uk Lottery Lotto (UK Lottery) je znan po tem, da se rastline lahko kupili preko interneta. Zahvaljujoč naši spletni strani je mogoče. Pojdite na www.playuklottery.com in registrirati svoj račun. Kasneje še vedno si napovedati številko ali pa uporabite "srečen dip". Plačila za kupone so zelo preproste. Več podrobnosti boste našli s klikom na banner na naši spletni strani. Seveda, poleg Velike Britanije Lotto, lahko tudi igrati druge igre, ki so ogromni jackpot. Ta igra je seveda Euro Millions, Super Ena Lotto Oz Lotto, Power Ball in Mega Millions. Vam ni treba biti država obywatelm ki gosti žrebanje igre. Sedaj lahko kupite na spletu stave na teh loterij hitro in ne da bi ostali doma. Ne odlašajte, kliknite na banner na spletni strani in se prijavite....

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: