poniedziałek, 2 września 2013

Uk Lottery, även känd som den brittiska Lotto är ett lotteri som kommer från Storbritannien. Hon åtnjuter stor popularitet i landet, såväl som i världen. Uk Lottery skapades 1994 av Camelot Group. Tillsyn utövas Lotteri Storbritanniens National Lottery kommissionen. Uk Lottery spel är för spelare över 16 år.

Om du vinner i Uk Lottery, behöver du inte betala skatt! Vinster betalas ut i en klumpsumma. I brittiska Lottery har tid fram till 180 dagar (sex månader) för att ta emot sitt pris! Om det fortfarande inte få ett pris, överförs pengarna till någon organisation.

Uk Lottery drar hålls på onsdagar och lördagar.

Uk Lottery spelreglerna liknar dem i andra spel, såsom Euro Millions. Här bör strykas 6 nummer från siffrorna 1 till 49 Dessutom dras också ett annat nummer. Men det är inte beaktas när jackpotten. Om du träffar 5 i stället för 6 siffror, sedan ytterligare ett antal som gör det möjligt att öka dina vinster. Du hittar den genom att klicka på bannern ovan. Liksom i många andra lotterier, kan liksom i Storbritannien lotteriet köpa en anläggning med nummer slumpmässigt valts av datorn. Han kallar det en "lucky dip".

I Storbritannien lotteri jackpottar är enorma. Om lottningen ingen missar sex siffror, är det jackpot ökat med tre oavgjorda.

Uk Lottery (Uk Lottery) är känd för att växterna kan köpas via Internet. Tack vare vår hemsida också möjligt. Bara att gå till www.playuklottery.com och registrera ditt konto. Senare fortfarande du förutsäga nummer eller använd "lucky dip". Betalningar för kuponger är mycket enkel. Mer information hittar du genom att klicka på bannern på vår hemsida. Naturligtvis, utöver Uk Lotto, kan du också spela andra spel som är stora jackpots. Detta spel är naturligtvis Euro Millions, Super Ena Lotto, Oz Lotto, Power Ball eller Mega Millions. Du behöver inte vara obywatelm land som är värd för dragningen av spelet. Nu kan du köpa online betting på dessa lotterier snabbt och utan att lämna hemmet. Dröj inte, klicka på någon banner på hemsidan och registrera dig....

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: