poniedziałek, 2 września 2013

Uk Lottery, más néven az Egyesült Királyság Lotto egy lottó érkezik az Egyesült Királyságban. Ő nagy népszerűségnek örvend az országban, és a világ. Uk lottó jött létre 1994-ben a Camelot Group. Felügyelet gyakorolja Lottery Egyesült Királyság National Lottery Bizottság. Egyesült Királyság Lottó játék a játékosok több mint 16 év.

Ha megnyered az Egyesült Királyságban Lottery, akkor nem kell adót fizetni! Nyeremény van kifizetve, egy összegben. Az Egyesült Királyságban Lottery ideje 180 napig (hat hónap), hogy megkapja a díjat! Ha még mindig nem kap díjat, a pénz át valamilyen szervezetnek.

Egyesült Királyság lottó felhívja tartanak szerdán és szombaton.

Uk Lottery játékszabályok hasonlóak más játékok, mint például az Euro Millions. Itt el kell hagyni 6 számot a számokat 1-49 Ezen kívül készült még egy számot. De nem veszik figyelembe, amikor a jackpot. Ha bejön 5 helyett 6 számot, majd további számot lehetővé teszi, hogy növelje a nyeremény. Megtalálható kattintson a fenti bannerre. Mint sok más lottó, valamint az Egyesült Királyságban Lottery lehet vásárolni a növény a számok véletlenszerűen kiválasztott számítógépre. Azt kéri, hogy egy "zsákbamacska".

Az Egyesült Királyságban Lottó jackpot óriási. Ha a sorsolás senki nem hiányzik hat számot, a jackpot növekszik a három döntetlen.

Uk Lottó Lotto (Egyesült Királyság Lottery) híres, hogy a növényeket lehet megvásárolni az interneten keresztül. Köszönhetően a honlapunkon is lehetséges. Csak megy www.playuklottery.com, és regisztrálja fiókját. Később még akkor megjósolni a számot vagy a "zsákbamacska". Kifizetések kuponok nagyon egyszerű. További részletek talál kattintson a banner a honlapunkon. Természetesen, amellett, hogy az Egyesült Királyságban Lotto, akkor is játszani más játékokkal, amelyek hatalmas nyereményt. Ez a játék természetesen az Euro Millions, Super Ena Lotto, Oz Lotto, Power Ball és Mega Millions. Nem kell, hogy obywatelm ország ad otthont a sorsolás a játék. Most már lehet kapni online fogadás a következő sorsolásos gyorsan és nem hagyják otthon. Ne késlekedjen, kattintson bármelyik banner az oldalon, és iratkozzon fel....

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: