poniedziałek, 19 sierpnia 2013

Frankrijk Loto is erg populair in Frankrijk en in heel Europa loterij. Frankrijk Loto wordt beheerd door Francaise des Jeux. Treasury Frankrijk heeft 72% van het spel France Loto. Koop inzetten op France Loto in Frankrijk voor 16 jaar.

Frankrijk Loto regels van het spel zijn eenvoudig. Het moet 5 nummers inzetten uit 49 nummers en een aantal van de 10 nummers. Als u alle nummers raken, wint u de hoofdprijs, en dat is minimaal 2 miljoen euro. Als niemand wint de belangrijkste accumulatie, de accumulatie van elke trekking stijgt met 1 miljoen euro. Naast eigen-bet geluk nummers, kunt u ook gebruik maken van de "QuickPick", waardoor de computer zelf trekt ons geluksgetallen.

Frankrijk Loto trekt zijn op maandag, woensdag en zaterdag.

Als je wilt spelen in Frankrijk Loto, moet je klikken op een banner naast de deur en het opzetten van uw account. De volgende stappen zijn al zeer eenvoudig, selecteer gewoon je grote of gebruik de "QuickPick 'loon voor uw inzet en wachten op de loting, waarin het is misschien uw nummers worden getrokken. Klik op de banner door en zie zelf hoe eenvoudig het is.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: