poniedziałek, 19 sierpnia 2013

Γαλλία Loto είναι πολύ δημοφιλής στη Γαλλία και σε ολόκληρη την Ευρώπη κλήρωση. Γαλλία Loto διοικείται από Francaise des Jeux. Treasury Γαλλία έχει 72% του παιχνιδιού France Loto. Αγοράστε τα στοιχήματα για τη Γαλλία Loto είναι στη Γαλλία εδώ και 16 χρόνια.

Γαλλία Loto κανόνες του παιχνιδιού είναι απλοί. Θα πρέπει να στοιχηματίσετε 5 αριθμούς από 49 αριθμούς και έναν αριθμό από 10 αριθμούς. Αν χτυπήσει όλους τους αριθμούς, θα κερδίσετε το μεγάλο βραβείο, και αυτό είναι τουλάχιστον € 2.000.000. Αν κανείς δεν κερδίζει την κύρια συσσώρευση, η συσσώρευση της κάθε κλήρωσης αυξάνεται κατά € 1.000.000. Εκτός από την αυτο-bet τυχερούς αριθμούς, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το "QuickPick", μέσω της οποίας ο ίδιος ο υπολογιστής μας ελκύει τους τυχερούς αριθμούς.

Γαλλία Loto κληρώσεις κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο.

Αν θέλετε να παίξετε στη Γαλλία Loto, έχετε να κάνετε κλικ σε οποιοδήποτε banner δίπλα από την πόρτα και να δημιουργήσει το λογαριασμό σας. Τα επόμενα βήματα είναι ήδη πολύ απλή, απλά επιλέξτε μεγάλη σας ή χρησιμοποιήστε το "QuickPick" αμοιβής για τα στοιχήματά σας και περιμένετε για την ισοπαλία, στη διάρκεια της οποίας είναι ίσως οι αριθμοί που κληρώθηκαν σας. Κάντε κλικ στο banner και να δείτε μόνοι σας πόσο απλό είναι.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: