poniedziałek, 19 sierpnia 2013

France Loto és molt popular a França ia Europa loteria. France Loto és administrat per Française des Jeux. Tresor de França té el 72% de la partida France Loto. Comprar apostes de France Loto estar a França durant 16 anys.

France Loto regles del joc són simples. S'ha d'apostar 5 números de 49 xifres i un nombre de 10 xifres. Si xoca amb tots els números, vostè guanya el premi més gran, i que és almenys 2 milions d'euros. Si ningú guanya l'acumulació principal, l'acumulació de cada sorteig augmenta en 1 milió d'euros. A més dels números de la sort d'auto-bet, vostè també pot usar el "QuickPick", a través del qual el propi ordinador ens atreu números de la sort.

France Loto assenyala són els dilluns, dimecres i dissabtes.

Si vols jugar a França Lotus, vostè ha de fer clic a qualsevol anunci del costat i configurar el seu compte. Els propers passos són ja molt simple, només has de seleccionar el teu gran o utilitzar el pagament "QuickPick" per les seves apostes i esperar el sorteig, en el que és potser els seus números es dibuixen. Fes clic al banner de prop i veure per tu mateix el fàcil que és.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: