poniedziałek, 19 sierpnia 2013

Francija Loto ir ļoti populārs Francijā un visā Eiropā loterijā. Francija Loto vada Francaise des Jeux. Valsts kase Francijai ir 72% no spēles Francija Loto. Buy derības par Francijā Loto būt Francijā jau 16 gadus.

Francija Loto spēles noteikumi ir vienkārši. Būtu bet 5 numuriem no 49 numuriem un viens numurs no 10 cipariem. Ja jūs hit visus numurus, jūs uzvarēt grand balvu, un tas ir vismaz 2 miljonus eiro. Ja neviens uzvar galveno uzkrāšanos, par katru izlozi uzkrāšanās palielina par 1 miljonu eiro. Papildus pašu derību laimīgo numuru, jūs varat izmantot arī "QuickPick", ar kuru dators pats piesaista mums laimīgo numuru.

Francija Loto vērš ir pirmdienās, trešdienās un sestdienās.

Ja jūs vēlaties spēlēt Francijā Loto, jums ir noklikšķiniet uz jebkuru banner blakus durvīm un izveidot savu kontu. Nākamie soļi jau ir ļoti vienkārša, vienkārši izvēlieties savu liela vai izmantot "QuickPick" maksāt par jūsu derību un gaidīt uz neizšķirtu, kura laikā ir iespējams, jūsu numuri tiek sagatavots. Noklikšķiniet uz banera, ko un redzēt pats, cik vienkārši tas ir.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: