poniedziałek, 19 sierpnia 2013

Prancūzijos Loto yra labai populiarus Prancūzijoje ir visoje Europoje loterijoje. Prancūzijos Loto valdo Francaise des Jeux. Iždo Prancūzija turi 72% žaidimo Prancūzija Loto. Pirkti statymai Prancūzija Loto būti Prancūzijoje 16 metų.

Prancūzija loto žaidimo taisyklės yra paprastos. Reikia statyti 5 numerius iš 49 numerių ir vieną numerį iš 10 skaičių. Jei paspausite visus numerius, galite laimėti prizą, ir tai yra ne mažiau kaip 2 milijonų eurų. Jei niekas laimi pagrindinį kaupimu, kiekvieno lygiosiomis susikaupimas padidina 1 mln eurų. Be to, savarankiškai statymo laimingų skaičių, taip pat galite naudoti "QuickPick", per kurią pats kompiuteris lygiosios mums pasisekė numerius.

Prancūzijos Loto lygiosios yra pirmadieniais, trečiadieniais ir šeštadieniais.

Jei norite žaisti Prancūzija Loto, jūs turite paspausti ant bet reklama šalia durų ir sukurti savo sąskaitą. Tolesni žingsniai jau yra labai paprasta, tiesiog pasirinkite savo didelius ar naudoti "QuickPick" mokėti už jūsų statymus ir laukti lygiosiomis, per kurį tai galbūt jūsų numeriai yra sudarytas. Paspauskite ant banerio ir pamatyti savo akimis, kaip paprasta yra.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: