poniedziałek, 19 sierpnia 2013

Франция Loto е много популярен във Франция и в цяла Европа лотария. Франция Loto се управлява от Francaise де Jeux. Министерството на финансите Франция има 72% от играта Франция Loto. Купи залози на Франция Loto бъде във Франция в продължение на 16 години.

Франция лото правилата на играта са прости. Трябва да заложите 5 номера от 49 цифри и един номер от 10 цифри. Ако оцели всички номера, да спечелят голямата награда, а това е най-малко 2 милиона евро. Ако никой не печели главната натрупване, натрупване на всяко теглене увеличава с 1 милион евро. В допълнение към самостоятелно залагане късмет номера, можете да използвате и "QuickPick", чрез която самата компютъра ни въвлича късмет номера.

Франция Loto равенства са в понеделник, сряда и събота.

Ако искате да играете във Франция Loto, което трябва да кликнете върху всеки банер в съседство и да настроите своя акаунт. Следващите стъпки са вече много проста, просто изберете голям или да използвате "QuickPick" заплащане за своите залози и да чакаме жребия, по време на който е може би вашите числа са съставени. Кликнете върху банера и да видя за себе си колко е лесно

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: