poniedziałek, 19 sierpnia 2013

Francuska Loto je vrlo popularna u Francuskoj i diljem Europe lutriji. Francuska Loto upravlja Francaise des Jeux. Riznica Francuska ima 72% u igri Loto Francuskoj. Kupi oklade na Francuska Loto se u Francuskoj za 16 godina.

Francuska Mladen pravila igre su jednostavna. To bi trebao kladiti pet brojeva od 49 brojeva i jedan broj od 10 brojeva. Ako pogoditi sve brojeve, možete osvojiti glavnu nagradu, a to je najmanje 2 milijuna eura. Ako nitko ne osvoji glavnu akumulacije, akumulacija svakog izvlačenja povećava za 1 mil. eura. Osim samostalno oklada sretnih brojeva, što se također može koristiti "QuickPick", kroz koje računalo sama privlači nas sretne brojeve.

Francuska Loto oslanja se ponedjeljkom, srijedom i subotom.

Ako želite igrati u Francuskoj Loto, morate kliknuti na bilo banner pokraj vrata i postaviti svoj ​​račun. Sljedeći koraci su već vrlo jednostavno, samo odaberite svoj veliki ili koristiti "QuickPick" plaću za svoje oklade i čekati izvlačenje, tijekom kojih je možda vaši brojevi su izvučeni. Kliknite na banner i vidjeti za sebe kako jednostavan posrijedi je.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: