poniedziałek, 19 sierpnia 2013

Franța Loto este foarte popular în Franța și în întreaga Europă loterie. Franța Loto este gestionat de către Francaise des Jeux. Trezoreria Franța are 72% din jocului Franța Loto. Vand pariurile pe Franța Loto fi în Franța timp de 16 ani.

France Loto reguli ale jocului sunt simple. Acesta ar trebui să pariezi 5 numere din 49 numere și un număr de 10 numere. Dacă te-a lovit toate numerele, veți câștiga marele premiu, și care este de cel puțin 2 milioane de euro. În cazul în care nimeni nu câștigă acumularea principal, acumularea de fiecare extragere crește cu 1 milion de euro. În plus față de numerele de auto-bet norocos, puteți utiliza, de asemenea, "QuickPick", prin care calculator în sine ne atrage numere norocoase.

Franța Loto remize sunt zilele de luni, miercuri si sambata.

Dacă vrei să joci în Franța Loto, va trebui să faceți clic pe orice banner-ul de alături și configura contul. Următorii pași sunt deja foarte simplu, trebuie doar să selectați de mare sau de a folosi plata "QuickPick" pentru pariurile dvs. și așteptați pentru tragerea la sorți, în care acesta este, probabil, numerele sunt extrase. Faceți clic pe banner-ul de și vedea pentru tine cât de simplu este.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: