sobota, 6 czerwca 2020

PLAY ONLINE NOW! CLICK HERE:

Kumaha carana maén Powerball? Powerball® ngarugikeun $ 2 per muter. Pilih lima nomer tina 1 ka 69 kanggo bal bodas; teras pilih nomer hiji ti 1 ka 26 kanggo Powerball beureum. Pilih nomer nomer dina muter hiji atanapi ngantepkeun terminal lotre acak nomer anjeun. Jackpot Powerball tumbuh dugi ka diukur. Pamaén meunang hadiah ku cocog sareng salah sahiji 9 Cara pikeun Menang. Dimana maén Powerball? Powerball dimaénkeun di 45 nagara, Washington DC, Puerto Rico sareng Amérika Kapuloan Virgin! Gambar Powerball diayakeun unggal Rebo sareng Saptu dina 10:59 p.m. AND. Naha anjeun terang odds anjeun pikeun meunang hadiah anu sami dina unggal gambar Powerball? Anjeun gaduh 1 dina 24,9 kasempetan pikeun meunang hadiah nalika jackpot anu diémbarkeun $ 40 juta. Anjeun masih gaduh 1 dina 24,9 kasempetan pikeun meunang hadiah nalika jackpot anu diémbarkeun $ 1 milyar. Sanaos aya langkung seueur tiket anu dijual dina gambar tinangtu, kemungkinan anjeun meunang hadiah anu sami. Nyuhunkeun Power Play® kalayan mésér Powerball anjeun! Pikeun tambahan $ 1 per muter, fitur Power Play tiasa ngalikeun hadiah non-jackpot ku 2, 3, 4, 5 atanapi 10 kali! Nomer multiplier dipilih sacara acak saencan unggal gambar. Multiplier 10X ngan dimaénkeun nalika anu diémbarkeun jackpot annuity $ 150 juta atanapi kirang. Hadiah Pertandingan 5 sareng Power Play sok $ 2 juta Puter setélan nomer anu sami dina sababaraha gambar! Pilih nomer gambar anu berturut-turut anu anjeun hoyong maénkeun dina bagian Multi-Draw atanapi Advance Play bagian muter anjeun atanapi nyarioskeun ka pangecér sabaraha léngkah anu anjeun hoyong maén. Nomer Multi-Draws atanapi Advance Plays anu sayogi pikeun ngagaleuh gumantung kana yurisdiksi jual. Juara Jackpot tiasa milih hadiahna salaku annuity atanapi bayaran pinunjul. Upami pilihan anu annuity dipilih, juara dijamin nampi 30 pamayaran lulus langkung ti 29 taun. Pangmayaran taunan ningkat ku 5% dugi ka pamayaran kaping 30 sareng ahir. 30 pangmayaran tambihan sami sareng niléy anu. YOU DAPAT MUNGKIN ONLINE IN POWERBALL. KLIK DI DIEU:

Brak komentarzy:

Publikowanie komentarza