sobota, 6 czerwca 2020

PLAY ONLINE NOW! CLICK HERE:

Si të luani Powerball? Powerball® kushton 2 dollarë për lojë. Zgjidhni pesë numra nga 1 në 69 për topat e bardhë; pastaj zgjidhni një numër nga 1 në 26 për Powerball të kuq. Zgjidhni numrat tuaj në një fletë loje ose lërini terminali i llotarisë të zgjedhë rastësisht numrat tuaj. Jackpot Powerball rritet derisa të fitohet. Lojtarët fitojnë një çmim duke përputhur njërën nga 9 mënyrat për të fituar. Ku luani Powerball? Powerball është luajtur në 45 shtete, Washington DC, Porto Riko dhe Ishujt e Virgjër të SHBA! Vizatimet në Powerball mbahen çdo të mërkurë dhe të shtunë në orën 10:59 p.m. ET. A e dini se shanset tuaja për të fituar një çmim janë të njëjta në çdo vizatim Powerball? Ju keni një shans 1 në 24.9 për të fituar një çmim kur çmimi i parë i reklamuar është 40 milion dollarë. Ju keni ende një shans 1 në 24.9 për të fituar një çmim kur çmimi i parë i reklamuar është 1 miliard dollarë. Edhe nëse ka më shumë bileta të shitura në një vizatim të veçantë, shanset tuaja për të fituar një çmim janë të njëjta. Kërkoni Power Play® me blerjen tuaj në Powerball! Për një shtesë $ 1 për shfaqje, tipari Power Play mund të shumëfishojë çmimet jo-çmim i parë me 2, 3, 4, 5 ose 10 herë! Numri shumëzues zgjidhet rastësisht pak para secilës vizatim. Shumëzuesi 10X është vetëm në lojë kur pensioni i reklamuar i çmimit të parë është 150 milion dollarë ose më pak. Prizemimi Match 5 me Power Play është gjithmonë 2 milion dollarë Luaj të njëjtin grup numrash në vizatime të shumta! Zgjidhni numrin e vizatimeve të njëpasnjëshme që dëshironi të luani në seksionin Multi-Draw ose Advance Play të shqiptimit tuaj ose tregoni shitësit se sa vizatime dëshironi të luani. Numri i Multi-Draws ose Advance Plays në dispozicion për blerje varet nga juridiksioni i shitjes. Fituesit e çmimit të çmimit ose mund të zgjedhin çmimin e tyre si një pension vjetor ose një shumë e paguar. Nëse zgjidhet opsioni i pensionit, fituesit i garantohet të marrë 30 pagesa të diplomuara për 29 vjet. Pagesat vjetore rriten me 5% deri në 30 dhe pagesa përfundimtare. 30 pagesa të shtuara janë të barabarta me vlerën e pensionit. JU MUND T PL PLANI ONLINE N P POWERBALL. KLIKO KËTU:

Brak komentarzy:

Publikowanie komentarza