sobota, 6 czerwca 2020

PLAY ONLINE NOW! CLICK HERE:
Kepiye cara muter Powerball? Powerball® biaya $ 2 saben muter. Pilih limang nomer saka 1 nganti 69 kanggo bal putih; banjur pilih nomer siji saka 1 nganti 26 kanggo Powerball abang. Pilih nomer ing slip play utawa supaya terminal lotre kanthi acak pilih nomer sampeyan. Jackpot Powerball tuwuh nganti diukur. Pemain menang hadiah kanthi cocog siji saka 9 Cara Menang. Ngendi muter Powerball? Powerball diputer ing 45 negara, Washington DC, Puerto Rico lan Kepulauan Virgin AS! Gambar Powerball ditindakake saben Rebo lan Setu ing 10:59 p.m. Lan Apa sampeyan ngerti rintangan sampeyan menang hadiah padha ing saben gambar Powerball? Sampeyan duwe 1 ing 24,9 kasempatan menang hadiah nalika jackpot pariwara $ 40 yuta. Sampeyan isih duwe 1 ing 24,9 kasempatan menang hadiah nalika jackpot pariwara $ 1 milyar. Malah yen ana luwih karcis sing didol ing gambar tartamtu, kemungkinan sampeyan menang hadiah uga padha. Takon Power Play® kanthi tuku Powerball! Kanggo tambahan $ 1 saben muter, fitur Power Play bisa ngasilake hadiah tanpa jackpot kanthi 2, 3, 4, 5 utawa 10 kaping! Nomer multiplier dipilih kanthi acak sadurunge saben gambar. Multiplier 10X mung dimainake nalika annuity jackpot sing diiklanake $ 150 yuta utawa kurang. Bebung match 5 karo Play Play mesthi $ 2 yuta Puter nomer nomer sing padha ing pirang-pirang gambar! Pilih nomer gambar berturut-turut sing pengin diputer ing bagean Multi-Draw utawa Advance Play ing slip play sampeyan utawa marang pengecer pira gambar sing pengin diputer. Nomer Multi-Draws utawa Planc Advance kasedhiya kanggo tuku gumantung karo ukum sade. Pemenang Jackpot bisa milih hadiah kasebut minangka annuity utawa pambayaran cacah. Yen pilihan annuity dipilih, pemenang dijamin nampa 30 mbayar lulusan sajrone 29 taun. Pembayaran taunan mundhak 5% nganti pambayaran kaping 30 lan pungkasan. Pambayaran 30 ditambahake padha karo nilai anuiti. Sampeyan bisa muter ONLINE IN POWERBALL. KLIK SINI:


Brak komentarzy:

Publikowanie komentarza