sobota, 6 czerwca 2020

PLAY ONLINE NOW! CLICK HERE:

Како да се игра Powerball? Powerball® чини 2 УСД за игра. Изберете пет броеви од 1 до 69 за белите топки; потоа одберете еден број од 1 до 26 за црвениот Powerball. Изберете ги вашите броеви на линијата за претстави или дозволете терминалот на лотаријата случајно да ги одберете вашите броеви. Powerекпотот на Powerball расте додека не се мери. Играчите освојуваат награда со тоа што одговараат на еден од 9-те начини за победа. Каде да се игра Powerball? Powerball се игра во 45 држави, Вашингтон, Порто Рико и американските Девствени острови! Цртежите на Powerball се одржуваат секоја среда и сабота во 10:59 часот. ЕТ Дали знаете дека вашите шанси за освојување награда се исти во секој цртеж на Powerball? Имате 1 од 24,9 шанси да освоите награда кога рекламираниот џекпот е 40 милиони долари. Имате уште 1 од 24,9 шанси да освоите награда кога рекламираниот џекпот е 1 милијарда долари. Дури и ако има повеќе билети продадени во одреден цртеж, вашите шанси за освојување награда се исти. Побарајте Power Play® со купувањето на Powerball! За дополнителни 1 $ по претстава, функцијата Power Play може да мултиплицира награди без џекпот за 2, 3, 4, 5 или 10 пати! Бројот на множителот е случајно избран веднаш пред секој цртеж. 10X мултипликаторот е во игра само кога ануираниот џекпот-ануитет е 150 милиони долари или помалку. Наградата за натпревар 5 со Power Play е секогаш 2 милиони долари Играјте го истиот сет на броеви во повеќе цртежи! Изберете го бројот на последователни цртежи што сакате да ги играте во делот Multi-Draw или Advance Play на вашата листа за игра или кажете му на малопродажба колку цртежи сакате да ги играте. Бројот на повеќе нацрт или авансни расположливи расположливи за купување зависи од јурисдикцијата за продажба. Победниците на џекпот може да ја изберат својата награда како ануитет или паушална исплата. Доколку се избере опцијата за ануитет, на победникот му се гарантира дека ќе добие 30 дипломирани плаќања во текот на 29 години. Годишните исплати се зголемуваат за 5% до 30-та и конечна исплата. 30-те исплати додадени еднакви на вредноста на ануитетот. МОЕ МОЕ ДА ПОГЛЕДУВАЈТЕ ВО ОБВРСКОТО. КЛИКНИ ТУКА:

Brak komentarzy:

Publikowanie komentarza