środa, 17 stycznia 2018

Ulkomaisissa arpajaisissa, kuten Euro Millions tai Powerball, voit pelata 7 eri tavalla. Pelaajalla on valittavana 7 houkuttelevaa pakettia:

Vakiopaketti
Tämä erittäin yksinkertainen ja erittäin tuottoisa peliasetus antaa pelaajille mahdollisuuden ostaa arpajaiset vedonlyöntiä kerralla, valitulla ajanjaksollaan: viikko, kuukausi, kolme kuukautta, kuusi kuukautta ja yksi vuosi. Ja se on kaikki hiiren klikkaus. Kun kohtalo ostetaan suuria määriä, pelaaja saa automaattisesti alennuksen jopa 25 prosentista.

paketti Super7
Tämä paketti tarjoaa pelaajilleen, jotka osallistuvat valittuihin 7 arpajaiseensa ja samoin kuin Standardipaketissa, vedot voidaan pelata tietyllä ajanjaksolla. Tämän paketin hinnat ovat myös diskontattuja.

paketti Big5
Big5 on yksi arpajaispaketeista, joissa on 5 suosituinta Lottery: Euromillions, EuroJackpot, SuperEnaLotto, Mega Millions ja Powerball. Pelaaja niin mukana kaikissa 5 valitulla arpajaiset mennessä aika. Tämä paketti tarjoaa alennuksen koosta riippuen.

pelijärjestelmä
Pelaajat voivat kasvattaa mahdollisuuksiaan voittamalla lisäämällä kolme ylimääräistä numeroa kasveihisi, ja järjestelmä luo kaikki mahdolliset yhdistelmät käyttämällä soittimen lottoon valittuja numeroita.

Pikapeli
Tämän vaihtoehdon avulla pelaajat voivat valita haluamansa arpajaiset ja pelata rajoitetun ajan yhdellä klikkauksella. Pelaajalla on mahdollisuus valita yhden kasvin jokaisessa viikon tai kuukauden valitussa lotossa.

IntelliPlay
Se on muuten älykäs peli, jonka avulla pelaajat voivat asettaa pelin parametrit niin, etten koskaan jättänyt heille tärkeän vedon. Järjestelmä puolestaan ​​osallistuu arpajaisiin valitsemiensa asetusten mukaan, esimerkiksi haluamallaan tavalla tai kun jättipotti saavuttaa tietyn koon. Jotta tämä vaihtoehto olisi käytössä, pelaajalla on oltava varoja tililläsi verkossa.

kertoja
Pienellä maksulla pelaajilla on mahdollisuus kertoa voitot 2, 3 tai 4 kertaa valitsemalla kertojat. Sitä ei sovelleta I- ja II-tutkinnon voittoihin.

Älä odota pidempää! PLAY ABOUT satoja miljoonia TÄNÄÄN! Napsauta sen vieressä olevaa banneria ja tilaa se!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: