środa, 17 stycznia 2018

Σε ξένες λαχειοφόρες αγορές, όπως το Euro Millions ή το Powerball, μπορείτε να παίξετε με 7 διαφορετικούς τρόπους. Ο παίκτης έχει μια επιλογή από 7 ελκυστικά πακέτα:

Πρότυπο πακέτο
Αυτή η πολύ απλή και εξαιρετικά προσοδοφόρα επιλογή παιχνιδιού επιτρέπει στους παίκτες να αγοράζουν στοιχήματα λαχειοφόρου στοιχήματος ταυτόχρονα, στην επιλεγμένη χρονική περίοδο: μία εβδομάδα, ένα μήνα, τρεις μήνες, έξι μήνες και ένα έτος. Και είναι όλα ένα κλικ του ποντικιού. Καθώς η μοίρα αγοράζεται σε μεγάλες ποσότητες, ο παίκτης λαμβάνει αυτόματα έκπτωση έως και 25%.

πακέτο Super7
Αυτό το πακέτο προσφέρει στους παίκτες που συμμετέχουν στις 7 λαχειοφόρες λαχειοφόρμες που έχουν επιλεγεί και το ίδιο όπως στο Standard Package, τα στοιχήματα μπορούν να παιχτούν από αυτούς για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Οι τιμές σε αυτό το πακέτο είναι επίσης προεξοφλημένες.

πακέτο Big5
Το Big5 είναι ένα από τα πακέτα που περιλαμβάνουν τα 5 πιο δημοφιλή Λοταρία: Euromillions, EuroJackpot, SuperEnaLotto, Mega Millions και Powerball. Ο παίκτης που συμμετείχε σε όλες τις 5 που επιλέχθηκαν με την κλήρωση από τη στιγμή. Αυτό το πακέτο προσφέρει έκπτωση ανάλογα με το μέγεθός του.

παιχνιδιών
Οι παίκτες μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να κερδίσουν προσθέτοντας τρεις επιπλέον αριθμούς στα φυτά σας και το σύστημα θα δημιουργήσει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς χρησιμοποιώντας αριθμούς που έχουν επιλεγεί από τον παίκτη lotto.

Γρήγορο παιχνίδι
Αυτή η επιλογή επιτρέπει στους παίκτες να επιλέξουν μια προτιμώμενη κλήρωση και να την παίξουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, με ένα κλικ. Ο παίκτης έχει την επιλογή να παίζει ένα φυτό σε κάθε κλήρωση κλήρωσης που επιλέγεται από την εβδομάδα ή το μήνα.

IntelliPlay
Είναι διαφορετικά ένα έξυπνο παιχνίδι που επιτρέπει στους παίκτες να ορίσουν τις παραμέτρους του παιχνιδιού έτσι ώστε να μην χάσω ποτέ μια σημαντική κλήρωση γι 'αυτούς. Σύστημα για λογαριασμό τους θα λάβουν μέρος στην κλήρωση, σύμφωνα με τις επιλογές που έχουν επιλέξει, για παράδειγμα στον προτιμώμενο χρόνο τους ή όταν το τζάκποτ φτάσει σε κάποιο μέγεθος από αυτά. Για να ενεργοποιήσετε αυτή την επιλογή, ο παίκτης πρέπει να διαθέτει χρήματα στο λογαριασμό σας στο διαδίκτυο.

Πολλαπλασιαστής
Με μικρή χρέωση, οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να πολλαπλασιάσουν τα κέρδη τους 2, 3 ή 4 φορές επιλέγοντας πολλαπλασιαστές. Δεν ισχύει για τα κέρδη I και II.

ΜΗΝ ΞΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ! ΠΑΙΞΤΕ ΓΙΑ εκατοντάδες εκατομμύρια ΣΗΜΕΡΑ! Κάντε κλικ στο πανό δίπλα του και εγγραφείτε!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: