środa, 17 stycznia 2018

V zahraničních loteriích, jako je například Euro Millions nebo Powerball, můžete hrát 7 různých způsobů. Hráč má k dispozici 7 atraktivních balíčků:

Standardní balíček
Tato velmi jednoduchá a mimořádně lukrativní hra umožňuje hráčům zakoupit stávky na loterie najednou ve vybraném časovém období: týden, měsíc, tři měsíce, šest měsíců a jeden rok. A to je jedno kliknutí myši. Vzhledem k tomu, že osud je zakoupen ve velkém množství, hráč automaticky obdrží slevu až do výše 25%.

balíček Super7
Tento balíček nabízí hráči, kteří se účastní svých 7 vybraných loterií a stejným způsobem jako v Standardním balíčku, mohou sázky hrát na určitou dobu. Ceny v tomto balíčku jsou také diskontovány.

balíček Big5
Big5 je jedním z loterijních balíčků obsahujících 5 nejoblíbenějších lotérií: Euromillions, EuroJackpot, SuperEnaLotto, Mega Millions a Powerball. Hráč tak zapojený do všech 5 vybraných v loterii v době. Tento balíček nabízí slevu v závislosti na velikosti.

herního systému
Hráči mohou zvýšit své šance na výhru přidáním tří dodatečných čísel do vašich závodů a systém vygeneruje všechny možné kombinace pomocí čísel vybraných hráčským losem.

Rychlá hra
Tato možnost umožňuje hráčům vybrat preferovanou loterii a přehrát ji po omezenou dobu, jedním kliknutím. Hráč má možnost hrát jednu závod v každém výherním loterii vybraném v týdnu nebo měsíci.

IntelliPlay
Je to jinak inteligentní hra, která umožňuje hráčům nastavit parametry hry tak, abych jim nikdy nezmeškala důležitou remízu. Systém v jejich zastoupení se zúčastní loterie podle zvolených nastavení, například v upřednostňované době, nebo když jackpot dosáhne určité velikosti. Chcete-li tuto možnost zapnout, musí mít hráč v účtu online prostředky.

Násobitel
Za malý poplatek mají hráči možnost vydělat své výhry 2, 3 nebo 4 krát výběrem multiplikátorů. Nevztahuje se na výhry I a II.

NEČÁTE SE DLOUHODNĚJŠÍ! HRAJTE O stovkách milionů DNES! Klikněte na banner vedle něj a objednejte si ho!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: