środa, 17 stycznia 2018

Välisriikide loteriides, nagu Euro Millions või Powerball, saate mängida 7 erineval viisil. Mängijal on valida 7 atraktiivset paketti:

Standard pakett
See väga lihtne ja äärmiselt tulutoov mänguvõimalus võimaldab mängijatel osta loterii ennustusi korraga, valitud ajaperioodil: nädal, kuu, kolm kuud, kuus kuud ja üks aasta. Ja see kõik on hiirekliki kaugusel. Kuna saatus ostetakse suures koguses, saab mängija automaatselt alla 25% allahindlust.

pakett Super7
See pakett pakub mängijaid, kes osalevad oma valitud 7 loteriis ja samasuguse kui standardpaketti, ennustusi saab mängida teatud ajavahemiku jooksul. Hinnad selles paketis on samuti diskonteeritud.

pakett Big5
Big5 on üks 5 loterii-loteriit sisaldava loteriipaketi: Euromillions, EuroJackpot, SuperEnaLotto, Mega Millions ja Powerball. Mängija nii kaasatud kõigis 5 valitud loterii ajahetkel. See pakett pakub soodustust sõltuvalt selle suurusest.

mängu süsteem
Mängijad saavad oma võistluse võime suurendada, lisades oma taimedele kolm lisatut numbrit ja süsteem genereerib kõik võimalikud kombinatsioonid mängija lotto poolt valitud numbrite abil.

Kiire mäng
See valik võimaldab mängijal eelistatavat loterijat valida ja seda mängida vaid ühe klikiga piiratud aja jooksul. Mängijal on valida, kas mängida ühte taimat iga loteriivõistluse järgi, mis on valitud nädala või kuu järgi.

IntelliPlay
See on muul moel intelligentne mäng, mis võimaldab mängijatel määrata mängu parameetrid nii, et ma ei jää kunagi neile olulist joonist ära. Süsteem nende nimel osaleb loterii vastavalt nende valitud seadetele, näiteks eelistatud ajal või kui jackpot saavutab nende suuruse. Selle valiku lubamiseks peab mängijal olema oma konto kaudu raha internetis.

Kordaja
Väikese tasu eest saavad mängijad korrutada oma võidud 2, 3 või 4 korda, valides kordajaid. See ei kehti I ja II astme võitude kohta.

Ärge oodake veel kauem! LÄBI saades miljonites TÄNA! Klõpsake selle kõrval oleval bänneril ja tellige!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

WIN 400 MILLIONS DOLLARS IN MEGA MILLIONS! THE DRAW IS TOMMOROW! Play online here: